mynewspapers.net

Cafe kök Backsplash idéer

Cafe kök Backsplash idéer


Ett café kök kan vara en scenisk bakgrund till en morgon kopp kaffe, med en backsplash som väcker en kaffebar eller bistro i Italien eller Frankrike. Backsplash är det perfekta fordonet för en internationell kaffe kultur design behandling. Det kan verkligen pop i en smart, väl utformad utrymme, men dess relativt blygsamma storlek håller någon café stil från att övergå till kitsch och överväldigande rummet.

Bistro stol Inspiration

Härma den art déco-designen i franska café bistro stolar med små grädde och svart kakel i en chevron eller ett vävt korset mönster. Alternativa kakel färger i utformningen att fånga utseendet av vävd rotting och fylla i resten med alla gräddfärgade brickor. Om denna backsplash behöver en kantlinje, Använd små rektangulära svart kakel med samma bredd som resten av plattorna, men halva höjden, skapa ett enkelt svart kakel kanten till bistro stol design. Måla väggen ovanför det en matchande semigloss grädde eller en djup terrakotta äggskal.

Konst plattor

Installera en färgglada kakel väggmålning som skildrar en fransk café scen bakom hällen. Använda koppar plattor för resten av backsplash. Grå vandrande vit marmor eller polerad svart granit bänkskivor bevara utseendet på en riktig café arbetskök. En koppar espressomaskin på räknaren är perfekt mot denna backsplash. Häng en rad med tjocka Kina kaffe koppar från krokar framför koppar brickor. Eller berätta en historia kakel av kakel med artist-designade kaffe kakel som skildrar anläggningen kaffe, gammaldags Kaffekvarnar, ångande koppar java och säckväv säckar av bönor. Hitta kakel som dessa på inredning kakel gallerier eller online och gruppera dem eller använda ensamma, omgiven av färg plattor att plocka upp en färg i målade kakel.

Svart och vitt

Använda alla vita kakel för ett café Kök backsplash, men slumpmässigt placera en bricka dekorerad med kaffe teckningar bland vita brickor. Cartoon-stil kakel kunde visa olika typer av kaffekoppar, från espressokoppar till café au lait skålar latté muggar till kartong avhämtning kaffekoppar. Eller Välj kakel som stava ut namnet på en fransk bistro i rullas dekorativa fin de siècle bokstäver och ställa dem i vitt kakel. En svart och vit kakel golv och mestadels vita kök kommer både integrera och visa upp backsplash. Blackboard färg på ett skåp som vetter, skrivit med ett chalked recept eller shopping anteckningar, avslutar en illusion av en parisisk café

Postmoderna Cappuccino Bar

Plocka Glaskakel för backsplash i ett kök med rostfria vitvaror. En mjuk havet-grön fyrkantig Glaskakel kan köra bakom spis, räknare och diskbänk. Föra den halvvägs upp på väggen i ett högt i tak kök och hålla alla skåp under disk. Eller, top glas kakel backsplash med en lång rostfri hylla att hålla kryddor, glasburkar med torkad pasta och rader av identiska kaffekoppar. En rostfri cappuccino maskinen på räknaren, klar att använda, kommer att göra ditt kök till ett elegant café Milano