mynewspapers.net

Butiker att sälja spel för kontanter

Butiker att sälja spel för kontanter


Köpa nya spel är dyra, men det finns ett lätt sätt att komma med kontanter. Sälja begagnade spel kan vara lönsamt, och många butiker, både online och off, köpa dem från sina kunder. Eftersom vissa butiker inte kanske vill betala dig vad du tror att ett spel är värt, men det är bra att veta andra butiker att gå till. Genom att forska i vilka butiker finns i ditt område, du kommer att kunna finna ut vilka som erbjuder de bästa priserna för dig.

GameStop

GameStop är en av de mest kända butiker att köper används spel. De betalar kontant eller lagra kredit. Eftersom alla Gamestop inte är köp och Sälj videospel och tillhörande utrustning, de mycket väl vet marknadsvärdena. Detta kan resultera i att du får mindre pengar för dina spel. En fördel att sälja spel till Gamestop är deras inbyte erbjudanden. Med jämna mellanrum, om du handlar i ett visst antal spel eller specifika titlar de söker, får du en bonus som en rabatt på ett nytt spel.

Toys "R" Us

Toys "R" oss nu köper används spel, och de kommer att köpa dem antingen i butiken eller via deras online webbplats. Butiken erbjuder ett ganska högt pris för spel, och du kan få en omedelbar offert för spel du vill sälja genom att besöka deras hemsida.

Blockbuster

Blockbuster köpa inte spel online, men många av deras fysiska butik platser kommer att köpa begagnade titlar. De kan inte köpa mycket gamla eller obskyra titlar, men deras priser är allmänt vedertagna.

Onlinemarknadsplatser

Du kan välja för att sälja begagnade spel själv via nätbutiker som eBay, Half.com eller NetOnNet. Den största fördelen att använda dessa butiker är mängden pengar du får. Du säljer spelen direkt till andra, och du ställa vanligtvis dina egna priser, om inte kunder bjuder på ditt spel. På detta sätt, kommer du aldrig att känna som om du fått mindre än vad spelet är värt. Du är också kunna sälja även mycket gamla, klassiska spel som de flesta återförsäljare inte kommer att köpa.