mynewspapers.net

Bussresor till Las Vegas från södra Kalifornien

Bussresor till Las Vegas från södra Kalifornien


Resor från Los Angeles till Las Vegas är nästan en Övergångsrit för både ortsbor och besökare. 266-mile resan drar besökare genom hjärtat av blåsbildning Mojave-öknen, förbi statsgränsen gambler oas av Whiskey Pete och slutligen in mitt i Las Vegas. Resa med buss är en säker, mindre påfrestande sätt att resa och är mer miljömässigt ljud.

Greyhound

Greyhound erbjuder utan tvekan den mest bekväma buss avgår från södra Kalifornien för Las Vegas. Avgående platser spannets längd i regionen från Santa Barbara söderut till San Diego med så många som 15 avgångar under 24 timmar, beroende på stationen. Avgångar lämna hela dagen, även om tjänsten är begränsad mellan midnatt och klockan 06 Alla turer inkluderar en 15-minuters rastplats i Barstow och avsluta vid Las Vegas Greyhound stationen. Stora rabatter kan fås genom att boka i förväg och online. Ytterligare rabatter finns för veteraner, militär personal, barn, studenter och seniorer.

Chinatown buss

Spendera ännu mer tid på de centrala £1.30 blackjackbord efter bokning en resa ombord på en buss i Chinatown. Perfekt för dem som söker det billigaste sättet att resa genom öknen och Chinatown bussen erbjuder det bästa alternativet för de som behöver inga särskilda tjänster. Avsändningsorter inkluderar downtown, East Los Angeles, Hacienda Heights, Monterey Park, Rowland höjder och San Gabriel busstationer. Ankomst platser inkluderar Chinatown, Harrah's, Tropicana och Stratosphere Hotel. Från och med 2010, kostnaden för en tur och retur biljett var £29 och enkelbiljetter var £19. Biljetter kan köpas online eller på depåer.

Platina Express Limo

Undvik buller som är Barstow och resten av natursköna slit av öknen av befraktning en part buss. Platina Express Limo fungerar passagerare från Ventura County söder till San Diego County och ger en förare och en luftkonditionerade bussar upp till 50 personer. Perfekt för den som vill dricka och dansa sig igenom kaktus, bussar inkluderar en gratis bar, plysch läder, wraparound uteplats, platt-TV, disco belysning, en dimma maskin, en dance pole, stereo system och iPod-stationer. Priserna varierar beroende på modell av buss som hyrt, antal kunder och datum för avresa och alla betalningar måste göras i förväg.