mynewspapers.net

Bumble bee ansikte måleri design för barn

Bumble bee ansikte måleri design för barn


Bumble bee egenskaper består av en gul kropp med svarta ränder, en stinger, vingar och två antenner. Bumble bee ansiktsmålning, införliva dessa egenskaper så mycket som möjligt.

Design #1

Använd gult ansikte måla för att beskriva en medelstora cirkel på var och en av dina kinder. Kontrollera dina kinder är rena och torra innan du ansöker ansiktsmålning. Fyll i cirkla med den samma gula ansiktsmålning. Använd svart färg för att sätta tre ränder inuti varje cirkel. Måla en svart antenner från innerkanten av varje ögonbryn uppåt.

Design #2

Täcka näsan upp till den punkt där ögonbrynen börjar med ljust gult ansikte färg att göra kroppen av Humlan. Redogöra för kroppen i svart. Sätt två svarta prickar nära ögonbrynen, på den gula färgen, att göra ögonen. Infoga två antenner kommer ut från huvudet på humla precis ovanför dess ögon. Sätta svarta horisontella ränder på din näsa. Starta från den övre bron på näsan precis under ögonbrynet och rita en vinge. Det bör passera under ögonbrynet, runt yttre hörnet av ögat och därefter under ögat tillbaka till bron i näsan av inre öga hörnet. Gör samma sak till andra ögat.

Design #3

Måla en gul oval på din kind, och det i svarta att göra en bumble bee kropp. Lägg två svarta prickar inuti ovalen att göra bumble bee ögon. Med svart färg, sätta en båge-formade leende på biet och två antenner kommer från toppen av huvudet. Måla en övre och nedre wing på båda sidor av Humlan med vit färg och beskriva dem i svart. Sätta en liten svart linje från undersidan av biet att göra en stinger.

Design #4

Måla hela ansiktet gul med undantag för din panna område. Sätta svarta horisontella linjer cirka 2,5 cm (1 tum) tjock löper över hakan, spetsen på näsan och ögonen. Måla två svarta antenner på toppen av din panna.