mynewspapers.net

Bulletin Board idéer för januari månad

Bulletin Board idéer för januari månad


Januari månad erbjuder både säsongsbetonade och semester inspiration för anslagstavlan visas. Kalla, snöiga vädret fungerar bra i anslagstavlan mönster. En kombination av färgglada bilder och informativ text blir anslagstavlor till pedagogiska visar. Idéerna som fungerar bra i klassrum, bibliotek, skola korridorer och andra gemenskapen platser.

Nya årets mål

Januari är en månad för framtidsplaner och mål. Om du kallar dem mål, resolutioner eller något annat, har alla ett liknande syfte. Engagera eleverna i att skapa anslagstavla displayen på New Year's mål. Varje elev tänker på minst en huvudmålet eller resolution har hon för det nya året. Det kan innebära skola, läxor, fritidsaktiviteter, hobbies eller hem liv. Barnen Rita en bild eller skriv ut sina mål. Lägga upp bilder och målet uttalanden på anslagstavlan.

Blizzard

Januari är ofta tänkt som en av de snowiest månaderna av året. Använd det anslutningen och förvandla det till ett tema för anslagstavlan. Har varje barn gör en papper snöflinga genom att vika papper till en kil form. Barnen skära ut mönster från båda sidor av papperet innan utspelar sig den för att avslöja snöflinga. Hänga varje barns snöflinga på anslagstavlan. Detta gör att alla studenter har en hand i dekorera anslagstavlan. Det återspeglar också det faktum att ingen två snöflingor är samma.

Martin Luther King, Jr.

Martin Luther King, Jr. dagen firas den tredje måndagen i januari. Använd semestern som ett tema för en januari anslagstavla. Placera en bild av Martin Luther King, Jr mitt i styrelsen. Använda sitt "Jag har en dröm" inlägg som grund för student bidrag till styrelsen. Varje elev skriver en punkt om sin dröm. Post alla i stycken av varje student på anslagstavla runt bilden av kungen.

Vinter djur

Införliva ett djur tema i januari anslagstavlan. Lägga till bilder av flera olika djur på anslagstavlan. Lägga till bildtexter som beskriver djurens beteende på vintern. Till exempel skulle en bild av en Björn inkludera en text om viloläge. Inkluderar djur av alla olika typer och prata om förändringar i sina vanor och beteenden under vintern.