mynewspapers.net

Bulletin Board idéer för förskola två åringar

Bulletin Board idéer för förskola två åringar


Förskola Anslagstavlor för två-åriga barn uttrycka glädje och äventyr som kommer med denna ålder. Två-åriga barn lär sig nya färdigheter som de utexamineras från småbarn till stora barn. Några barn i denna åldersgrupp lär sig grundläggande bokstäver, siffror och former tillsammans med enkla begrepp om världen omkring dem. Be barnen att engagera sig i utsmyckning process och funktionen konstverket de skapar i styrelsen.

ABC tema

Många två-åriga barn börjar bara att lära sig bokstäver i alfabetet. Några två-åringar får veta hela alfabetet medan andra barn vet bara de första bokstäverna. Skapa en anslagstavla som har hela alfabetet. Använd blå affisch styrelse papper som din bakgrund och skär ut färgglada bokstäver. Placera ett djur eller objekt bredvid varje bokstav. Till exempel placera en antilop vid bokstaven "A" och en kanin bredvid brev "R."

Farm Animal ljud

Två-åriga förskolebarn också lär sig om djur. Göra en anslagstavla som har husdjur tillsammans med ord som uttrycker de ljud de gör. Dekorera bakgrunden av styrelsen med en ladugård tillsammans med balar hö, traktor och andra jordbruksutrustning. Göra husdjur av papper och placera dessa i styrelsen tillsammans med ord för deras ljud. Till exempel, skulle "moo" gå bredvid ko och "baa" skulle gå bredvid fåren. Du kan också sätta namnen på djuren på toppen eller direkt under varje djur.

Räkna

Två-årig förskola studenter också lära sig räkna från 1 till 10. Vissa elever kan bara vet hur man räknar till 1-2-3 medan andra vet hur man räknar till 10 eller högre. Skapa en styrelse som har nummer 1 till 10 på toppen. Plats 10 andra objekt i styrelsen som inkluderar saker som små barn är intresserade av som en lastbil, kattunge, valp, boll eller andra leksaker. Be barnen att räkna hur många objekt är på bordet.

Ögon, fingrar, öron och tår

Göra en anslagstavla som lär två-åringar om några av de mest uppmärksammade kroppsdelar som ögon, fingrar, öron och tår. Gör en skärm som har ett barn pekar på hans ögon och placera en rubrik överst på bilden som säger ögon. Gör samma sak för alla andra kroppsdelar. Detta är ett enkelt koncept, men två-åriga barn verkligen njuta den.