mynewspapers.net

Bubble lösning för badtunnor

Bubble lösning för badtunnor


Mjuk massage av jets och badtunnan ångande vatten kan slappna av kroppen och sätta dig till mods, men om vattnet inte är rent, det är inte alls lika inbjudande. Om din badtunna bubblar, är det naturligt. Jets göra vattnet verkar bubbla. Men om badkaret ser mer ut som ett bubbelbad, finns sedan det ett problem. Skumbildning bubblor i en badtunna indikerar ett problem med vatteninnehåll eller kemi och det måste fastställas att hålla bubbelpoolen fungerar och vattnet sanitära.

Hårprodukter och lotion

Många hygieniska och kosmetiska produkter kan orsaka skummande bubblor i din badtunna. Användning av schampo, potions, hårspray, gel, deodorant och olika andra kropps- och hårprodukter kan reagera med knattrar varmvatten och cloud vatten och orsaka ytan skumbildning. För att förhindra denna typ av bubblande, dusch före badtunna användning och avstå från användningen av dessa produkter tills efter du är klar med din badtunna blöt.

Tvättmedel

Baddräkt kan faktiskt vara skyldige av bubblande badtunnor. När du tvättar din baddräkt med tvättmedel för att rengöra den och göra den lukta trevligt, skapar du faktiskt ett problem för din badtunna. Tvättmedel som inte skölja ur helt kunde komma ut i badtunna och bilda bubblor och skum. För att råda bot på detta tvätta baddräkt en ytterligare tid utan någon tvättmedel att skölja det rena före badtunna användningen.

Super renhållning eller skum kontroll

Det finns två sätt att avhjälpa en badtunna som blivit skummande eller bubblig utan att behöva tömma hela badkaret. En tillfällig lösning är att täcka upp problemet med en skum kontroll agent säljs på pool och spa leverans butiker. Detta ämne kommer att minska foaminess och bubblande men problemet kan returnera när ämnet försvinner. Ett bättre sätt är att super-sanitise vattnet. Detta kräver att lägga till stora mängder klor eller brom i vattnet för att bränna ut alla tvål agenter eller andra föroreningar som orsakar bubblig problemet. Det rekommenderas inte att du får i badtunnan när du utför denna metod och vänta tills nivåer tillbaka till den normala nivån.

Vatten och Filter

Varje tid kemikalier tillsätts vatten eller tvål orenheter introduceras mängden totalt upplöst material går upp i bubbelpoolen. Detta är också känt som TDS. Denna nivå stiger hela tiden oavsett vilka metoder används för att förhindra bubblande. Det enda sättet att minska TDS är att dränera allt vatten från badtunnan och ren eller byta filter. Utföra uppgiften om var 90 dagar bör hålla vattnet i gott skick med normal användning.