mynewspapers.net

BSA pistol scope Vs. kända pistol scopeJakt är en av de mest populära fritidsaktiviteter i världen. Folk söker på marknaden för de bästa sorterna produkter, inklusive vapen, scope, ammunition och tillbehör. Konsumenterna alltid jämföra en produkt med en annan för att göra ett sista val. Två typer av pistol scope som är populära på marknaden är BSA omfattningar och kända omfattningar, båda har stora fördelar, är pålitliga och ge tillfredsställelse.

Fördelar

BSA pistol räckvidd är en av de bästa produkterna på marknaden. Det är lätt, tålig och har finger-justerbar torn, som gör att pistolen att agera på en svivel. Använder modern teknologi för att ge en tydlig bild trots varierande väderförhållanden. Kända scope är mycket lika till BSA i kapacitet. De flesta scope i denna linje är metalliskt, utom naturligtvis för linsen. Detta gör produkten hållbara och långvariga.

Eye Relief

En viktig faktor i att välja en bra räckvidd är den lätthet med vilken den kan användas. Använda ett scope under en lång tid kan orsaka påfrestningar på ögat, så det är viktigt att ha ett lämpligt avstånd från linsen för ögat utan att glömma hela synfältet. BSA scope har en ögonavstånd 12 till 20 inches, jämfört med kända omfattningar, som har en ögonavstånd 8-11 inches.

Omfattningen klarhet

Du är en stor nackdel om åsynen av din räckvidd är disigt och dimmigt. Tydlighet är en av de viktigaste aspekterna med pistol räckvidd och som konsument, du bör betala uppmärksamhet till den. BSA scope har hög upplösning, flerlagerbehandlade optik som ger synfält en ljus och skarp bild. Det är ett fast-fokus, öga-precision scope som betjänar ett brett synfält hela tiden. Kända scope har en klara, skarpa och exakta omfattning med ett utbud av 7 av 32. Zoom på dessa scope är kraftfulla och erbjuder en smidig övergång i stället för en hackig.

Pris

BSA och kända områden är lika i pris, från $70 till $80. Men vissa BSA scope är mer top-of-the-line och kan kosta uppemot $140. Med kända omfattningar, kan du hitta billigare, enklare modeller som kan kosta i intervallet $50 till $60.

Garanti

Om du är inställd att köpa en produkt, vill du se till att du inte kommer att komma tillbaka om några dagar eftersom din räckvidd knäckt eller fick vattenskador. BSA kikarsikten staten att deras produkter är vattentät, fog-bevis och stötsäker. Kända scope ger samma garantier och kan komma med en livstidsgaranti på grund av det hårda, metalliska material som används på många produkter. Båda varumärkena verkar vara ganska tillförlitlig vad gäller kvalitet och hållbarhet ut i fältet.