mynewspapers.net

Brun & gröna barnkammaren idéerNu när du förbereder för ankomsten av den nya babyn, söker du vissa dekorativa färger för dagis. Färgerna grön och brun passande för både en pojke eller flicka, och det finns gott om designidéer du kan införliva i rummet för att göra utrymmet välkomnande för en baby av endera könet.

Monkey tema

En plantskola dekorerad med baby apor blir en kul plats för ditt barn att spela i det när han är äldre. För en baby plantskola med detta tema, köpa baby sängkläder i grönt och kuddar som är formade som apor, eller en filt med ansiktet av en apa broderat på det och Kelly eller salvia gröna kuddar att pryda krubba. Måla den största väggen i barnkammaren en rik grön färg, och har en professionell färg en bild på väggen i apor svänga från grenar. En stor, uppstoppad apa ser bra i ett av hörnen i rummet och ett område matta som funktioner apor i centrum av plantskolan kommer för att slutföra rummets utseende.

Ränder och prickar

Ränder och prickar i grönt och brunt kan vara dekorativa huvudtemat för din baby girl's rum, och det finns massor av möbler du kan inkludera i rummet för att sammanföra temat. Till exempel hänga stora trä bokstäver på den största väggen i rummet som är gröna med bruna prickar, eller brun med gröna prickar. Alternativt kan du dekorera den största väggen i rummet med dessa två färger av målning ränder på väggen i alternerande färger, eller med en stencil för att göra perfekta prickar i båda färger på väggen. Trämöbler är idealisk för detta rum, sedan kan du måla det bara rätt färg om det behövs. Välja en träleksak bröst för din lilla flicka i grönt och lägga till bruna ränder i toppen, eller markera en byrå i brunt så att du kan lägga till gröna prickar på sidorna.

Naturliga tema

En natur tema gör en stor baby plantskola tema för en pojke eller en flicka. Grönt och brunt är färgerna av palmer, så en accent vägg målade med palmer och en grön eller brun område matta i form av trädet är idealiska för utrymmet. Du kan också inkludera förstorade bilder av grässlätter och lång, majestätiska träd att funktionen på väggarna och måla väggarna i rummet omväxlande nyanser av grön och brun till accent varje del av konstverk. Syntetiska eller riktiga växter kan accent rummet också; bonsaiträd eller andra små växter på fönsterbrädan eller på ditt barns möbler kan bidra till att det naturliga temat tillsammans.