mynewspapers.net

Brudtärna Flip Flop gåvor

Brudtärna Flip Flop gåvor


Flip-flops är praktiska och lämplig för bröllop som hålls på stranden eller i casual inställningar, som bakgården av parets hus. De också komma till hands under bröllopsfesten för damerna att ändra till när deras höga klackar startar ont eller om de vill dansa mer bekvämt; Därför ställer nu brudar ut korgar av flip-flops på sina mottagningar för gäster att hjälpa sig själva. Flip-flop-tema objekt är också en passande tack gåva till tärnorna när du värd ett bröllop med en avslappnad atmosfär.

Skor

Brudtärna flip-flops kan vara monogram med en knapp som innehåller den tärnornas initialer. De kan också utformas så att den kvinnliga namn är formuleras på avsnittet gummi som sitter mellan tårna. Några av dessa skor är förpackade i små tygpåsar med ordet "brudtärna" broderat på framsidan. Flip flips finns i en mängd olika färger, så att matcha dem med ditt bröllop färger är lätt.

Pedikyr Set

Finns pedikyr uppsättningar tillgängliga som är förpackade i en liten påse som ser ut som en miniatyr flip flop. Väskans dragkedja ligger längs Sulan på skon, och den kommer med en tack-tagg. Dessa apparater är trevligt att ge när du och tjejerna gör en Spadag för avkoppling efter bröllop ärenden eller så att de kan ge sig själva en pedikyr för den stora dagen.

Tema gåva väska

Ge dina brudtärnor en flip-flop-tema gåva väska (eller spa presentkorg) håller dem lång efter bröllopet är över. De kan innehålla objekt som handdukar, ljus, nyckelringar och tvålar som är antingen formad som en flip flop eller har en bild på skorna på den. Handdukar och tvål kan också vara monogram med den tärnornas namn att göra dem mer personliga.

Tavelramar

Flera bilder kommer att tas under festligheterna som leder upp till ditt bröllop, och du bevara minnen för din brudtärnor genom att sätta bilderna i flip-flop tavelramar. Du kan välja en favorit stund från din brudkläder dusch eller en grupp skott under möhippa. Du kan också göra en kopia av en favorit bild på dig och en varje individuella brudtärna att fira din personliga förbindelse med var och en av dem.