mynewspapers.net

Brudtärna beach bag Presenttips

Brudtärna beach bag Presenttips


Om du planerar en strand, tropiska eller ö-tema bröllop, överraska dina tärnor med samordnade gåvor. Brudtärna presenter är ett sätt att säga tack för att spendera din speciella dag med dig. Fyll livfullt färgade strandväskor med ett sortiment av välbefinnande, dekadent och användbara objekt som en tankeväckande touch.

Stranden Essentials

Glädja dina tärnor med påsar fyllda med allt de behöver för att tillbringa en dag på stranden. Har strandväskor med tropiska nyanser som orange, gul, ljus rosa, limegrön och turkos personlig med flickornas namn eller monogram. Fyll påsen med ett urval av händig, såsom aluminium eller plast vattenflaskor, färggranna skum flip flops, snygga solglasögon, läppbalsam, plumsa hattar eller visir, solskydd och plysch frotté badlakan. Du kan också ha handdukar med namn eller monogram samt för en skräddarsydd broderade touch.

Fritid väskor

Tärnorna unna en strandväska full av objekt att uppmuntra avkoppling efter en hektisk bröllopsdag. Design väskor flickorna kan bara ta och gå på sättet att tillbringa en skön dag på stranden. Välja en stor halm tote med beach-inspirerade design, såsom snäckskal, sjöhästar eller tropiska fiskar, på framsidan för en nyckfull flair. Rulla flera Kvinnatidskrifter i raffia och placera dem i påsar som ljus läsning material. Fyll totes med utbud av söta och salta snacks som inte smälter, som rostade nötter, pretzels, mini muffins, kex, chips och hårt godis. Spetsa gåvor med törstsläckande vattenflaskor.

Handgjorda Beach Totes

Få listig av designa din egen beach backar för tärnorna. Handgjorda totes är mer personliga än köpta versioner och du anpassa dem för att återspegla varje girls' personlig stil. Börja med vanlig, slitstark bomullscanvas strandväskor i varje av de tärnornas favoritfärger. Förbättra påsar med hantverk färg och beach-inspirerade stenciler eller skum frimärken, eller använda tyg markörer. Anpassa varje påse med den tärnornas förnamn. Lägga till en glamorös touch genom att fästa sidenband till handtag eller platt-backed plast eller glas ädelstenar till tote med hjälp av en limpistol. För enkelhetens skull använda självhäftande pärlor och stenar med en värme-uppsättning verktyg. Fyll de handgjorda väskorna med någon typ av stranden artikel du önskar, som solglasögon, böcker, sandaler och kokos-doftande handkräm.