mynewspapers.net

Brud lunch te part: namn etiketten idéer

Brud lunch te part: namn etiketten idéer


När du sätter ihop en brud lunch för bride-to-be, blir det ofta människor som inte vet alla andra. Det kan finnas personer på brudens lista som du inte vet. Om alla bär en adresslapp, är det lättare att minnas namn utan att behöva fråga. Om lunchen är en tebjudning, då du vill komma med några idéer för namnetiketter som håller sig med temat.

Blommor

Om du planerar att ha en massa färska blommor på din brud lunch tebjudning, göra namnlappar att passa in i detta tema. Det finns många sätt att du kan göra blommig namnetiketter. Ett sätt är att skära ut blommiga former med fancy scrapbooking papper. Om du köper scrapbooking papper, leta efter dekorativa slag som gör jobbet enklare. Att lägga till dimension till din blommiga namnetiketter, köpa liknande slag i olika storlekar och lager dem tillsammans. Lägga till en enkel rund klistermärke med personens namn skrivet på det till centrum av blomman. Du kan antingen bifoga namn Taggar med hjälp av stift eller slå ett litet hål längst upp på blomman och infoga något snöre som människor kan bära runt halsen som ett halsband. Böja kanterna på blomma kronblad runt en penna för att ge dem form.

Tepåsar

Använda tepåsar från din tebjudning hjälper dig med dina namn Taggar om du inte vill att människor att behöva bära namn Taggar. Ta försiktigt bort en av taggarna från en av tepåsar. Använda detta som en mall för att spåra och skär ut färggranna cardstock bitar i samma form. Skriv namnen på gästerna i te Tags. Placera de te taggarna tekoppar som runt bordet ska användas som placeringskort och namnlappar. Detta sätt om folk går runt med sina koppar te, kan besök med andra gäster, du fortfarande se namnen på taggarna.

Fans

Gammaldags fans verkar gå med på en gammaldags stil brudföljet te lunch. Köp ett par gårdar av spets från tygaffär, eller hur mycket du behöver för antalet gäster deltar din brudkläder dusch. Köpa spets som är cirka 4 inches bred och har en samlade kant. Strimlat spetsar 4-tums. Vik fan och tillbaka dragspel style och sedan nypa samlade kanten mellan fingrarna. Sy ett par stygn eller slips några tråd runt den samlade del att hålla den på plats och ge spetsar utseendemässigt av en fläkt. Köp några 1-tums bred band i bröllop färger och skär en 6-tums längd för varje fläkt. Vik i menyfliksområdet på mitten och sy den vikta kanten längst ned i fläkten. Med en tyg markör skriva namnen på gästerna i menyfliksområdet. Använda stift vill bifoga dessa till gästernas kläder.