mynewspapers.net

Brown & blonda hår färg idéer

Brown & blonda hår färg idéer


Har blondiner roligare? Är brunetter mer intelligent? Du kan väl ha bäst av båda världar. Om du gillar blonda och bruna bör du utforska blont och brunt färga idéer. Dina alternativ är inte begränsade till hälften och hälften, eftersom det finns färga tekniker som kombinerar båda färger på attraktiva och mångsidigt sätt.

Höjdpunkter och Lowlights

Lysa upp ditt bruna hår med tunna blonda slingor platser slumpmässigt genom ditt hår. Dessa höjdpunkter ge en lättade av solen utseendet och hjälpa till att lysa upp annars mörka hår. Om du är blond gör håret ser mindre mässings och rikare genom att lägga till lowlights. Lowlights är tunna remsor av hårfärg som är mörkare än din egen. Mot lowlights mörker ser mässings hår mer smörig och rik. Det är ett bra sätt att slå upp din hårfärg utan att göra en drastisk förändring.

Streck

Har placerat djärva ränder av färg i hela håret. När du har brunt hår, ser blond streck funky när den placeras närmare på framsidan av ditt hår. Prova en fet färgruta för blondin i dina fransar. När man har blont hår, sätta bruna strimmor i dem.. Hålla streck något tjockare än traditionella höjdpunkter för bästa effekt.

Under färg

Om du älskar färgen på ditt hår och vill bara lägga till lite mer djup, färga håret en kontrastfärg på endast ett lager av hår under. Detta utseende har vunnit popularitet eftersom den kombinerar djärva färger med en mer dämpad utseende som är inte så drastiska som strimmor. Om ditt hår är brun, har din frisör att färga endast det nedersta lagret av ditt hår blond. Om du är blond har henne att färga det brunt. Det visas endast när du vänder ditt hår runt eller dra in i en hästsvans, vilket gör den perfekt om du vill ha en mer subtil blond och brun look.