mynewspapers.net

Bröllopstårta idéer för nybörjare

Bröllopstårta idéer för nybörjare


Bröllop är en gång i en livstid händelse och kakan är en av de traditionella inslagen i någon bröllopsfest. Från smak till utseende, är en bröllopstårta personliga att bruden och brudgummens individuella smak och preferenser. Nybörjare till processen för att välja en bröllopstårta eller att göra en bröllopstårta kan hitta att uppgiften verkar skrämmande, men allt om en bröllopstårta börjar med grundläggande kunskaper och idéer.

Traditionella bröllopstårtor

Traditionella bröllopstårtor är typiska tre nivåer kakor med miniatyr bruden och brudgummen på toppen. Den traditionella glasyr är enkel vit med någon föredra mönster. Kaka smak skiljer sig på bruden och brudgummens personliga smak och sträcker sig från grundläggande choklad eller vita tårtan till jordgubbar, ananas eller någon annan fruktig smak.

Enkel och liten kaka

Ett litet bröllop kräver inte en stor monster av en tårta som större bröllop kräver. Istället är en liten och enkel tårta alla bröllop behov. Den typiska små och enkel tårtan för ett bröllop är en rund kaka i någon rekommenderad smak med vit glasyr och Rekommenderad dekorationer i glasyr. Enkla mönster som blommor eller traditionella bruden och brudgummen topper är alla kaka behov för slutförande.

Gigantiska blommor tårta

Traditionella bröllopstårtor använda små blommor för dekoration längs kakan, som är en känslig och söt touch. Enligt Cake Decorating grunderna, moderna brudar tossing små och ömtåliga blommor för jätte blomma mönster. Dessa kakor använder en grundläggande vit bas glasyr och sedan lägga ljusa röda, gula och andra blommor över hela kakan. Blommorna är stora och iögonfallande. Kakan under glasyr är typiska runda bröllopstårta design föredrog smaken av bruden och brudgummen.

Band och rosetter

Band och rosetter är en paus från de traditionella blommorna på en bröllopstårta. Band och rosetter på tårtan är gjorda av både glasyr och återkommande tyg material. Mönstret skiljer sig beroende på personlig smak, från att ha en genomarbetad bow högst upp för att ersätta den bruden och brudgummen topper eller med avslutande bågar i kanten på tårtan med topper. Bågar och band är i färger och typiska bas glasyr vita.