mynewspapers.net

Bröllop Tea Party idéer

Bröllop Tea Party idéer


Ett bröllop mottagning te är ett perfekt tema och inställningen för en utomhus eller mycket litet bröllop. Även om amerikaner inte generellt gör ett "kafferep", kan det vara en mysig, delikat reception. De flesta teer hålls på eftermiddagen, men du kan också göra det på förmiddagen gång.

Mötesplats

Utomhus tebjudningar är fina; hitta en trädgård plats som kommer att vara tillräckligt stor för din fest. Det kan vara en väns bakgård eller en formell trädgård som du hyr ut. Sätta upp stora vita tält om du är rädd för regn på bröllopsdagen. Om du har din te mottagning inomhus, dekorera utrymmet att se ut som en trädgård. Sätta krukväxter träd och växter runt i rummet och häng vit twinkle lampor i taket.

Drycker

Te är naturligtvis de viktigaste drink i denna typ av receptionen. Vara beredda att servera den både varm och kall. Det finns många olika typer av te på marknaden. göra några smak-test före bröllopet för att hitta dem du gillar bäst. Omfatta flera olika typer för gästernas njutning. Innehåller socker och grädde för dem som föredrar det i deras te. Du kan också servera kaffe och juice också. Om du har en brud toast, kan du även ha champagne eller vin å för gästerna att skåla med.

Mat

Mat kostnaderna i en te receptionen är mycket minimal. Kex, kakor och scones är typiskt brittiska te livsmedel, men du kan expandera på de. Smörgåsar är stjärnmärka måltiden en te i receptionen. Många av dessa kan vara hemmagjord, betydligt att få kostnaden ner. Gurka smörgåsar, tonfisk smörgåsar och kyckling sallad smörgåsar är perfekta för te. Du kan även flera kalla sallader, coleslaw, potatissallad eller makaroner sallad. Servera lite eclairs, puff bakverk och muffins till efterrätt.

Dekorationer

Trädgård och utomhuspool miljön är en av de stora dekorationerna. Låt de naturliga skönheten skina. På varje bord, placera en ganska dekorativa tekanna. Potten kan du fylla med blomman för att skapa en naturlig mittpunkten. Du kan också använda en differentierad tårta eller efterrätt står i centrum av tabellen. Placera blommor på varje nivå. Du kan placera desserter eller plockmat på nivåerna, också; inte bara denna lag som en central, det skär ner på behovet av bufféer eller servering tabeller.