mynewspapers.net

Bröllop tack ordstäv för pengar gåvor

Bröllop tack ordstäv för pengar gåvor


Ta emot pengar för en bröllopsgåva kan orsaka några krångligheter, särskilt när det gäller att skriva tack anteckningar. För att göra processen enklare, välja ett standardformat som du kan använda med små variationer för alla pengar gåvor som du får. Genom att använda liknande formulering för alla pengar-gift tackkort, kan du minska risken för störande gäster som kan ha erbjudit ett mindre bidrag än andra.

Gäster i närvaro

När du skriver tackkort till gäster som deltog din bröllopsceremonin eller mottagning, ska du börja med att tacka dem för er närvaro. Förklara hur deras närvaro var uppskattat och märkt, så att de känner sig som en viktig del av din speciella dag. Se till att vända kortet till alla som bidragit till varje specifik pengar gåva. Du kan välja att antingen varje individuella namn eller helt enkelt använda familjens namn. Nämna allmänhet vad du planerar att använda presenten till och avsluta med att tacka dem igen.

Gäster som inte närvaro

Tacka gästerna för tänker på dig och stödja din union, trots att de inte kunde delta. Ett formellt tack kort bör innehålla en mening om gästerna som missade på ditt bröllop. Till exempel: "vi beklagar att du inte kunde närvara vid vårt bröllop. Din närvaro var missade, och vi hoppas att du snart kommer att tacka dig personligen." Förklara vad du planerar att använda pengarna för och betona hur mycket du uppskattar omtanke bakom deras bidrag, särskilt eftersom de inte kunde delta men fortfarande ansträngt. Avsluta med en ytterligare fras tack.

Informellt bröllop

Om ditt bröllop var informella, bör tack kortet återspegla den ceremonin tonen. Du kan använda mer informella ordalydelsen, och du kan undvika att nämna vad du kanske använder pengarna för. Istället fokusera på tacka dina gäster för deras bidrag till ditt fackförbund och berätta för dem hur mycket de betyder för dig och vad det innebar för dem att dela din speciella dag med dig.

Formella bröllop

Formella bröllop kräver ett formellt tack kort. Du kan använda ett liknande format för gäster i närvaro och inbjudna gäster som inte var närvarande. Språket som du använder ska ha en mer formell ton, vilket kan du ta med värdet för pengar som du får i tack-kort. Till exempel "vi planerar att sätta din £325 gåva mot handpenningen på en ny bil för oss att dela." Genom att inkludera värdet av gåvan, visar det gästen att du vet hur mycket de gav dig, att du har en bra användning för det och att du uppskattar den.