mynewspapers.net

Bröllop sidlayout idéer för Scrapbooking

Bröllop sidlayout idéer för Scrapbooking


En klippbok fångar både bilder och känslor av en bröllopsdag. Journalföring i klippboken ger en möjlighet att gå utöver innehållet i bilderna. Bruden och brudgummen dela sina känslor och minnen från dagen genom gästbok bildtexter. Tänka på scrapbook layout innan bröllopet, då fråga fotografen att ta särskilt foton att slutföra sidorna.

Kläder

Bröllopsklänningen är en stor kostnad för många brudar. Fånga klänningen och på andra bröllop kläder i en speciell scrapbook layout föreslagit klippböcker, Etc. snapin några bilder medan klänning shopping, om möjligt. Ett foto av klänning och tux på en galge gör kläder till står i centrum för den här layouten. Ta ögonblicksbilder av andra tillbehör---såsom skor, smycken och slöja---att spetsa kläder layout. Om du har en färgruta av tyg från någon av bröllop fest kläder, ta med den på layout som en utsmyckning.

Bröllopsfest

Bröllopsfest spelar en stor roll i bröllopet. Ägna en scrapbook layout till medlemmarna i din bröllopsfest. Inkludera individen föreställer av bröllopsfest eller en stor grupp skott från bröllopsbilder. Inkludera varje partimedlem namn i rubriken på layout. För en mer personlig touch, lägga till ett block av journaler för varje bröllop partimedlem. Uppge namn, förhållande till paret och några uppgifter om personen. Detta kan innefatta hur de valdes ut för bröllopsfest, en rolig stund från bröllopet eller en annan intressant del av information.

Bröllop Prep

En bakom kulisserna titt på bröllop dag preparatet lägger en annan aspekt till bröllop klippbok. Klippböcker, Etc tyder bland annat bilder av bruden och brudgummen redo och spendera tid med vänner och familj före vigseln. Dessa uppriktig skott ger en mer personlig och avslappnad touch till scrapbook layout. Skriva ut en sida från en planerare att lägga till en tidslinje från bröllopsdagen. Skriv i dagens schema inklusive salong utnämningar, foton, ceremonin, reception och andra höjdpunkter under dagen. Detta bevarar Detaljer för dagen och hur det utvecklades.

Hjärtat Layout

Klippböcker, Etc föreslår en hjärtat layout, som fungerar bra med några detaljer från bröllopsdagen. Klipp ut ett stort hjärta som nästan fyller sidan klippbok. Använd en bit av scrapbook papper i en kontrasterande färg eller ett mönster för hjärtat. Detta hjälper till att skilja den från bakgrunden. Skär bilder för att passa inuti hjärtat. Lägga till journalföring och andra utsmyckningar inne i hjärtat, skära varje objekt för att passa inom kurvorna för hjärtat.