mynewspapers.net

Bröllop mottagning tropiska mittpunkten idéer

Bröllop mottagning tropiska mittpunkten idéer


Tropiskt tema bröllop är romantiska och kan lägga till en exotisk touch till din speciella dag. Ett sortiment av hörnstenarna fungerar bra med tropiska tema bröllop, av vilka många kan göras helt enkelt. Från enkla mönster till hörnstenarna som är lite mer glamorösa, rätt stommen kan lägga skönhet och elegans till din mottagning.

Hink och spade

En av de enklaste hörnstenarna för en tropiskt tema mottagning är en traditionell hink och spade. Börja med en enkel silver sand hink och fyll den med objekt som du väljer. Hjärtformad chokladask, snäckskal, färsk frukt eller kanderade livräddare fungerar bra. Placera en metall spade inuti hinken och placera det viktigaste inslaget i mitten av bordet. Omger hinken och spade med sand, tropiska blomblad och små snäckskal för extra effekt.

Flytande ljus

Flytande ljus är en annan enkel men elegant mittpunkten idé för ett tropiskt tema bröllop mottagning. Börja med att placera blå skål i mitten av tabellen. Fyll skålen halvvägs med vatten. Placera ett lång-brinnande flytande ljus i skålen, wick sida upp. Omge skålen med sand eller havet skal att slutföra tropiska utseende. Tända ljus när det är dags för gäster att komma fram.

Seashell ljus

Seashell ljus är en ovanligt viktigaste inslaget att dina gäster kan njuta av långa efter receptionen har upphört. Börja med en medelstora tomma musselskal. Med hantverk lim en veke på botten centrum av den öppna sidan av seashell. När torr, hälla smält vax i skalet, fylla den halvvägs. Låt vaxet att ställa fram till solid. Placera skalet i mitten av tabellen och omger den med sand och mindre snäckskal i olika färger. Tända ljus när det är dags för dina gäster att komma fram.

Färgad Sand

Färgad sand hörnstenarna är vackra och symboliska av två liv bli en. Börja med att ta en vas, som kan vara antingen klara eller blå. Fylla vasen halvvägs med färgad sand i skuggan av ditt val. Med hjälp av sand i en kontrasterande nyans, fyll den andra halvan av vasen, stannar strax innan du når toppen. Omge vasen med ytterligare sand och hav skal eller tropiska blomblad för extra effekt.