mynewspapers.net

Bröllop mat station idéer

Bröllop mat station idéer


När du planerar mat för ett bröllop, kan stationer införa variation i middagen. Mat stationer kan du sätta i flera kök och matlagning stilar och erbjuda en mer exklusiv version av en traditionell buffé. När du planerar mat stationer, anser kostbehov och smak av dina gäster och försöker presentera något för alla.

Sushikock

För en fet blomstra på ditt bröllop, hyra en sushikock. Har kocken förbereder ett brett utbud av sushi att starta, inklusive både fisk och icke-fisk versioner; Detta gör att ett lager för gäster. Under mottagningen, kan kocken göra särskilda rullar och sushi bitar på begäran eller enligt en menyn Förinställningar. Gästerna kommer att ha roligt att titta på kocken i aktion, så hitta en kock som har lite av en prestanda åtgärder till sushi-att lägga till lite flärd till middag.

Bakad potatis

Om du har ett bröllop med en mindre formell känsla, prova en bakad potatis bar. Har storköken hålla ett lager av bakad potatis i rätter uppvärmning. Inkludera travar av plattor och ett brett urval av pålägg. Förutom den traditionella ost inkluderar gräslök, gräddfil och bacon, gourmet pålägg så gästerna kan experimentera. Anges olika sorters ost, grönsaker, örter, chili, olika salsas och oväntade pålägg som granatäpplekärnor.

Mexicanska Tapas

För en internationell atmosfär och en touch av krydda, lägga till en mexikansk tapas mat station i din bröllopsfest. Inkludera singel-servering portionr av quesadillas, tacos, chimigchangas, empanadas och burritos. För en mer exklusiv touch, har catering företaget göra varje platta en presentation. Lägg till gourmet salsas, sorter av guacamole, och använda unika ingredienser i varje alternativ, som anka istället för kyckling eller malet älgkött i stället för nötkött. Mexikansk mat lämpar sig väl för en färgglad ordning, och de flesta objekt kan göras vegetariska.

Gourmet Comfort Food

Sätt en modern vinkling på traditionella publikfavoriter med en gourmet comfort food station. Gör miniatyr portioner makaroner med vispgrädde och flera typer av ost, grillad ost klyftpotatis snapsglas av basilika tomatsoppa eller miniatyr brand-grillad pizza med färsk mozzarella, färsk basilika och rostad tomat. Be din storköken att förbereda unika versioner av dina favorit comfort foods och inkluderar ett litet kort med varje maträtt som förklarar sin plats i ditt liv.