mynewspapers.net

Bröllop klänning stilar för mogna kvinnorOavsett ålder delar varje kvinna önskan att se tidlöst och enkelt vacker på sin bröllopsdag. Bröllop klänning designern sa Vera Wang en gång, "Jag älskar utmaningen att skapa verkligt moderna kläder, där en kvinnas personlighet och självkänsla är avslöjade." Hitta en bröllop klänning stil som kompletterar, inte överväldiga, din skönhet på din speciella dag.

Lägga till färg

Begreppet den vit brudklänning utvecklades representerar renhet och kyskhet. Men några mogna brudar gå nerför mittgången för andra eller tredje gången, och många äldre brudar införliva deras barn i deras ceremonier, så det är vanligt att äldre brudar att förgrena sig ut från den traditionella vita klänningen. Bobbi Hicks, en Florida bröllop planerare intervjuad av stil går stark, sade att många mogna brudar bära benvita eller benvita nyanser kappor, beroende på deras hudton; och vissa andra gången brudar väljer en färgad klänning, till exempel grön, blå eller röd.

Förlora den slöja, tåg och Poof

Slöjan var också kommit för att symbolisera renhet, så många äldre brudar eliminera det från deras bröllop dagen outfit, tillsammans med andra utsmyckningar. Hicks noterade att äldre brudar undvika slitande sjöjungfru klänningar, poof kjolar och lacy långa ärmar. Istället, de väljer rak kjol stilar och förkorta tåget eller eliminera den helt. New Jersey brudkläder konsult JoAnn Gregoli berättade stil går stark att en skräddarsydd klänning är lämpligt för mogna brudar, men inte ball klänning stilar.

Krydda upp

Bröllop klänning stilar för mogna kvinnor


Moderna brudklänningar är Axelbandslös med sweetheart ringning och korsett-toppad, medan kappor med partiell eller fullständig ärmarna är som påminner om tidigare decennier. Att välja en klänning med ärmar lägger till mognad och blygsamhet en äldre brudens utseende. Off-axeln och 3/4-lång ärm smickra de flesta åldrar och siffror, medan holkärm och axelband är mer avslöjande. T-shirt hylsan är ett annat alternativ för mogna brudar som inte vill avslöja sina biceps och triceps. Äldre brudar kan också lägga till avtagbara ärmar och jackor kappor som är Axelbandslös eller spaghetti-fastspänd.

Välj en kostym

RoseLynn Micari-Fiumara, mode expert för online bröllop planering resurs guide MyWedding.com, rekommenderar att äldre brudar besök en brud med en full kvällen slitage avdelning, där byxor kostymer och kjol-top kombinationer som var traditionellt förknippade med mor till bruden blir allt mer populärt för bruden själv. Många designers också producerar "destination kappor," som kommer i tvådelad alternativ och har flera av de andra egenskaperna mogna brudar ser för, som skräddarsydda necklines, färgval och varierad kjol längder. Gregoli rekommenderar också den klassiska vita kostymen till sina kunder.