mynewspapers.net

Bröllop höjdpunkten idéer med hjälp av stargazer liljor

Bröllop höjdpunkten idéer med hjälp av stargazer liljor


Spektakulära stargazer Lilja är en korsning av den Asiatic lily och orientalisk Lilja. Odlas av Leslie Woodruff 1978, är det ett utmärkt val för ett bröllop höjdpunkten. Förutom dess uppenbara skönhet och härlig doft symboliserar stargazer liljor oskuld, romantik, rikedom och välstånd, alla önskvärda egenskaper av anden av ett bröllop. En professionell florist kan vara till hjälp, men din hörnstenarna blir mer meningsfullt om du kommer med idén för dem själv.

Låga buketter

Bröllop höjdpunkten idéer med hjälp av stargazer liljor


En enkel bukett är ett elegant val för ett bröllop höjdpunkten. Med stargazer liljor ensam eller tillsammans med andra typer av blommor fungerar bra för att skapa en atmosfär av kärlek och romantik. Låga buketter är att föredra; en stargazer Lilja på full höjd skulle förhindra bröllopsgäster från att se varandra över bordet, sätt begränsa konversation. De behållare som används för blommorna bör komplettera stilen på bröllopet. Till exempel en silver eller kristall skål skulle användas för formella bröllop, medan enkel glas skålar eller blomkrukor kan användas för mer avslappnade bröllop.

Liljor i vatten

Vatten är en universell symbol för fertilitet och välbefinnande. Stargazer liljor skär precis under blom och vänster för att flyta fritt i ett stort ytbehandlar område skål gör en vacker och tankeväckande bröllop höjdpunkten. Detta centrum är också ekonomiskt eftersom endast ett fåtal blom är tillräcklig för att en utsökt mittpunkten. Om du ger bort kärnan, är skålen en varaktig påminnelse om din speciella dag för den gäst som tar hem.

Candle hörnstenarna

En ljus stommen har fördelen av varar länge efter bröllopet är över, även om komponenten blomma inte. Rosa stargazer liljor, klippa kort och placeras strategiskt i en oas ring, skapa en fantastisk hållare för ett vita pelare ljus. En oas plattform kan hålla flera taper ljus med liljor bland dem. Ingenting är mer romantiskt än ett flimrande ljus, och flera av dem i ett rum skapa en atmosfär av värme och kärlek.

Singel-stammen buketter

Bröllop höjdpunkten idéer med hjälp av stargazer liljor


En stor och prålig bukett liljor kan se sin plats på ett casual bröllop, men enkel skära glas bud vaser med en stam av stargazer liljor passar perfekt. Det finns vanligtvis flera blommar på en enda lily stam så effekten är slående, inte saknas. Detta är också en mycket ekonomiskt val för en budget-vänlig bröllop.