mynewspapers.net

Bröllop gåvor från föräldrar till brudgummen

Bröllop gåvor från föräldrar till brudgummen


Föräldrar till brudgummen har ansvar för bröllopet som inkluderar betala för genrepsmiddagen, boutonnières, corsages och brudgummens tårta. Andra objekt som föräldrar till brudgummen kan betala för är smekmånaden och receptionens alkohol. En ytterligare bröllopsgåva från föräldrar till brudgummen förväntas; dock finns ingen etikett riktlinjer när det gäller gåva. Brudgummens föräldrar kan ge en gåva stora eller små, beroende på deras budget.

Pengar

Även om pengar är väldigt opersonlig, har den också störst flexibilitet. Paret början behöva pengar för att betala för kostnader eller spara den till en handpenning för ett nytt hem. Ett väl genomtänkt kort med pengar inne är alltid välkommet. Brudgummens föräldrar bör ge en dollar belopp de är bekväm med och ska inte placera några begränsningar på hur de ska använda pengarna.

Gåva-token

Om smekmånaden är att äga rum någonstans föräldrar till brudgummen är bekanta med, kan de köpa present poletter för paret att använda på smekmånaden. Det nya paret kommer att uppskatta gåva poletter för restauranger eller spa-behandlingar. Presentkort bör inte syfta till en person men paret som helhet. Till exempel bör presentkort för häst och vagn genom staden i stället för en sportaffär.

Heirloom

Ge en gåva som de nya par kommer värdefull för en lång tid. Detta kan vara konstverk eller en fantastisk vas. Flaskor vin eller scotch kan ges till par med instruktioner endast ska öppnas när de når en viss årsdagen, som den 10: e. Brudgummens föräldrar kan Rama in bröllopsinbjudan och föra den till receptionen att har familjemedlemmar och medlemmar av bröllopsfest underteckna den med deras önskningar om paret. Om din familj har arvegods som de passerar ner generation till generation, är det dags att ge släktklenod till din son.

Första natten

Köpa ett hotellrum för den första natten paret spenderar som man och hustru. Innan en bokning, kontakta föräldrarna till bruden att se till att de redan inte har gjort arrangemang. Gör bokningen på ett trevligt hotell eller Bed & breakfast som paret kommer att minnas för resten av sina liv.