mynewspapers.net

Bröllop gåva idéer med en romantisk filmtema

Bröllop gåva idéer med en romantisk filmtema


Romantiska filmer kan inspirera några mycket uppskattade Bröllopspresenter. Även när filmen slutar inte med en början--som i mest inkomstbringande romantiska filmen av dem alla, "Titanic"--genljuder idén om att en stor kärlek med brudpar. Att välja romantisk film-tema bröllop gåvor är mer än söker romantiska DVD-skivor för parets samling; för att gå alla ut, tänka som en romantisk film buff.

Original filmaffisch

En inramad original filmaffisch är ett konstverk, särskilt om du kan hitta en vintage affisch för en av parets favorit klassiska romantiska filmer, såsom "Casablanca" eller "West Side Story." Vara beredd att betala en massa pengar för en original vintage affisch; vara säker på att det är korrekt inramade för att ge det bästa skyddet. Om paret föredrar en viss modern romantisk film, leta efter en promotion affisch, banner eller stående från lanseringen, vilket kommer att kosta mindre än vintage poster.

Egen filmaffisch

Använda ett foto av bröllopsparet för att ha en egen filmaffisch gjort. Flera grafik företag kommer att skapa en professionell affisch som ser ut precis som riktiga filmaffischen. Välj från en mängd romantiska filmen mallar. Lägga till egen text. Till exempel kan du sätta namn på bruden och brudgummen på toppen som stjärnorna, med namnen på medlemmarna i bröllopsfest i avsnittet krediter.

Film kväll presentkorg

Skapa en korg för romantiska kvällar hemma som innehåller en samling av klassiska romantiska filmer på blu-ray, samt godsaker. Anpassa innehållet till par; inkludera icke ömtåliga komponenter av en gourmetmåltid, som pastasås, spaghetti och Oliver. popcorn; flera gourmet kryddningen blandningar, som kan användas för mer än bara popcorn; och gourmet kandisockren eller svårt att hitta vintage godis. Gör korgen del av gåvan. Lägg till några funktionella extrafunktioner, till exempel en pepparkvarn, sallad tänger och ett serveringsfat.

Romantiska filmen vin gåvor

Vin och champagne spela en roll i många romantiska filmer. Det kan vara omöjligt att matcha exakt vinet till en favorit filmscen, kan du ge typ av vin och glasvaror som en gåva. Till exempel frammanar en flaska eller två av Cordon Rougue Champagne--tillsammans med ett par skål-typ glasögon--"Casablanca"; gör det tydligt genom att inkludera en film fortfarande eller blu-ray. Om paret älskar "Borta med vinden", ge en flaska god konjak och antika glasögon.