mynewspapers.net

Bröllop frisyrer med sidan bullar

Bröllop frisyrer med sidan bullar


Sidan bun är en blandning av elegans och förfining, vilket gör det perfekt frisyr för en brud som vill visa båda dessa på hennes bröllop. Det finns några varianter av den frisyr som matchar designen förutsättningen för klänning och ceremonin att göra bruden titta och känna sitt bästa på hennes speciella dag.

Vridas eller flätad Bun

För en mer raffinerad och polerad look, be din frisör att fläta ditt långa hår efter att sätta den i en sida hästsvans. Du kan ha alla håret drog tillbaka till sidan bun, eller be om en sida del ge stilen mer definition. Den långa flätan bör ringlar runt hästsvans innehavaren och säkrade tätt med hårklämmor som ligger nära din hårfärg. Detta vackra och konservativa stil är perfekt för en blygsam bröllopsklänning, till exempel en med ärmar eller ingen klyvning.

Lös sida bulle med lugg

En lös sida bulle kommer att komplettera skiktad sida Frans väl, och är bäst för medellång eller lång hår (naturligtvis bruden kan också använda löshår). För att uppnå denna stil, skapa en sida del för fransar och sopa resten av håret på ena sidan av huvudet innan säkra den med en elastisk hästsvans innehavaren. Twist hästsvans och rulla den till en bulle form, säkra bulle med hårnålar. Använd ett strykjärn för att lägga definition till sida-svepte bang, placerad på samma sida som bun.

Stripig sida bulle med lockar

Be din frisör att skapa en rörig sida bulle för dig, med små bitar av ditt hår som sticker ut från bun för en lätt taggiga eller stripig utseende. Att komplettera något informellt bun, ta ett par bitar från sidorna av ditt hår och skapa lösa lockar med en locktång för stora fat. Detta är en lättsam look som är ett komplement till en axelbandslös klänning, och fungerar bra för ett utomhus bröllop också, eftersom frisyren ger bruden det romantiska, vindpinade utseendet.

Bun tillbehör

När din stylist har avslutat din sida bun, lägga till en personlig touch till frisyren som gör det sticker ut. Till exempel, be din frisör att binda ett siden band i en av dina bröllop färger runt bun, eller lägga till jewelled barrettes eller hårspännen runt bun att lägga till gnistan. Du kan också hålla en äkta eller syntetisk blomma som de i din bukett i håret framför bun för en pop av färg för en särskilt feminina accent.