mynewspapers.net

Bröllop frisyrer med lugg

Bröllop frisyrer med lugg


Din stora dag är äntligen här och har du den perfekta klänningen, skor och tillbehör; nu allt du behöver är den perfekt frisyren. Du har ett stort utbud av minnesvärda Bröllop frisyrer att välja mellan, även om du beslutar dig för att bära fringe. Du kan skapa en elegant stil som funktioner Frans att slutföra ditt bröllop dag ut.

Bob med kinesiska lugg

Denna stil ger dig en elegant, modern brud utseende. Kinesiska Frans skärs oftast för att lägga på eller över dina ögonbryn, så du kan visa mer av ditt ansikte. Du kan uppnå din perfekta looken med långa eller korta flätor. Tillbehör kan du matcha din bröllop dag kläder till nåla fast längre hår bakom öronen, om så önskas. Bob med Frans stil är en söt och elegant val som inte stör slöjor eller andra bröllop huvudbonader.

PIN-kröp upp-göra med lugg

PIN-kröp upp-dos är ett populärt bröllop frisyr med många brudar eftersom de är enkel, elegant och kreativa. Börja med att borsta håret upp i en hög hästsvans. Med en medellång fat locktång, curl håret kvar av hästsvans i små sektioner. Ta varje ringlad avsnitt och böja till en rund form och säkra med en hårnål, bildar en pin-curl. Upprepa denna process tills alla ringlad bitar har bildats i pin-lockar. Strykjärn och curl dina fransar, lägga till ditt bröllop tillbehör och/eller huvudbonad och du är allt klart.

Spiral lockar med lugg

Ge dig själv en sexig och lockande bröllop frisyr med spiral lockar och Frans. Denna stil är lätt att skapa och ger dig en kaxig look med vackra korkskruvar av lockar och snygga fransar. Medelstora eller stora spiral lockar rekommenderas att uppnå denna stil. Du kan uppnå perfekt spiral curl bröllop stil med lång eller kort hår. Accent denna stil med vackra tillbehör för att slutföra din bröllop dag ser ut.

Traditionella bulle med lugg

En bulle är en traditionell komponent i Bröllop frisyrer. Många kvinnor väljer dem på grund av sin elegans, enkelhet och lätthet med utarbeta slöjor eller andra huvudbonader. Denna enkla stil kan uppnås genom att dra alla håret (förutom dina fransar) tillbaka i en hästsvans och säkra den i en bulle av vrida den under och sätter det som du går till din bulle är komplett. Strykjärn eller krypa din Frans och din stil är klar.