mynewspapers.net

Bröllop brudgummen & brud statyett Favor idéer

Bröllop brudgummen & brud statyett Favor idéer


Om du har ett bröllop och vill skicka dina nära och kära hem med en sentimental-- eller humoristisk--påminnelse om din speciella dag, kan statyett gynnar hjälpa dig att uppnå detta. Du kan välja mellan ett antal statyett stilar, baserat på din ceremoni och receptionens nivå av formalitet som du och din make personligheter.

Romantiska figuriner

Om ditt bröllop kommer att vara särskilt formell eller elegant, kan du välja favörer som visar bruden och brudgummen i en tillgiven eller romantiska pose, som håller hand eller kyssas. Figurer som helt enkelt har silhuetter av paret i dessa ståndpunkter kommer att göra en elegant gåva. Använda band att fästa ett litet kort med ett meddelande som "Tack för bevittnar i början av vår resa tillsammans". Om möjligt, lägga till ditt namn och datum för bröllopet till botten av figurer. Figuriner favörer för ett formellt bröllop är ofta gjorda av kvalitet glas eller kristall, så det är bäst att välja dessa dyra bröllop gynnar om din mottagning gästlistan är ganska liten.

Humoristisk figuriner

Om du vet att dina gäster vill gå hem med en rolig påminnelse om den stora tid de haft vid ceremoni och mottagning, köpa några humoristiska bruden och brudgummen figurer. Vissa affärer gåva har figurer där bruden bär brudgummen över tröskeln, eller en som skildrar paret i en sportbil kör av på sitt nya liv tillsammans. Om du och din brudgum är upptagen yrkesverksamma, eller dela de samma hobbies, kan du arbeta med statyett företag att skapa skräddarsydda tjänster. De kan till exempel Visa du kröp i en sovsäck tillsammans om du både kärlek camping, eller prata om dina telefoner. Specialitet favörer som dessa kan köra 16 pund eller mer varje, så att spara pengar, söka igenom figurer i presentbutiken för inspiration och sedan replikera poser eller idéer med mindre figurer från hantverk butik.

Etniska figuriner

Om du har inkluderat delar av ditt arv eller etnicitet i ditt bröllop, kan din gynnar reflekterar detta också. Det kan vara bra att arbeta med någon som är skicklig i att skapa figurer att komma med små likheter av dig och din brudgum klädda i traditionella afrikanska dräkt, som en iro ati bubba och en kanzu. Eller dina figurer kan vara klädd i matador och Flamenco-inspirerade kläder om ditt bröllop har en spansk tema. Dessa kultur-specifika accenter gör figurer särskilt tilltalande, men ökar också kostnaderna. Köpa tyget som du vill använda för det etniska bröllop figurer i bulk för att spara pengar, eller arbeta med statyett konstnären att bosätta sig på ett rimligt pris för målning kläder på miniatyr bruden och brudgummen och lägga till små tyg accenter, till exempel blommor eller flugor.