mynewspapers.net

Bröllop belysning idéer för tabeller

Bröllop belysning idéer för tabeller


Oavsett hur vacker din plats inställningar är eller hur stora arenan är, roll ingen av de bröllop mottagning element om du inte har bra belysning. Gästerna bör kunna se deras mat och allt annat runt dem. Belysning också uppsättningar humör från ögonblick gästerna gå igenom dörren. Göra varje tabell ser frodig och välkomnande med inbjudande belysning och dina gäster kommer att aldrig vilja lämna.

Ljus

Ljus är billiga men kan ändra en intetsägande balsal till en romantisk plats omedelbart. Grupp ljus runt en blommig höjdpunkten eller använda ljus bara. Om du använder doftljus, välja en doft för dem alla så att gästerna inte är överväldigade av konkurrerande dofter. Använda stearinljus av varierande tjocklekar och höjder, eller placera pelare ljus ovanpå ljus står för olika höjder. För ett mer strömlinjeformat utseende, köpa fyrkantiga glas vaser. Ordna vaser i en fyrkant och placera ett pelare ljus i varje. Använd en färgade löpare under varje ljus arrangemang till mer visuellt intressantare.

Lyktor

Lanternor kastade ett romantiskt sken och göra din mottagning känna intima. Köp metall eller glas lyktor från en Trädgårdsbutik eller skura en antikaffär. Placera ett pelare ljus inuti varje, och sedan placera en lykta på en bädd av rosenblad i centrum för varje tabell. För ett mer prisvärt alternativ, skapa armaturer. En ljuskälla är en typ av hemlagad lykta tillverkad av en papperspåse. Börja med ljust påsar från tunt papper. Håll väskorna upp till en lampa att kontrollera att ljus lyser igenom. Skär mönster ur påsen eller limma ett TALLRIKSUNDERLÄGG på framsidan av varje. När du placerar ett votive ljus inuti, kommer att ljuset belysa former och kasta mjukt ljus.

Lyktor

Lampor att gästerna ska känna mysiga och bekväma och är perfekt för intima mottagningar. Hyra lampor från en uthyrning butik om du vill ha ett rent utseende. För en mer avslappnad känsla, besöka antikaffärer eller budget butiker och plocka upp några lampor du. Mixa och matcha de grunder och nyanser att göra varje passar din stil. Begära att arbetarna på plats bandet ner någon lykta snoddar på marken så att gästerna inte resa. Om din plats inte har elektricitet tillgänglig vid varje bord, placera en votive ljus eller push-top bärbara ljus inuti lampskärmen.

Hängande lampor

Om din plats kan stödja det, är hängande lampor i taket ett oväntat sätt att lysa upp varje tabell. Detta tillvägagångssätt kan se moderna och gör din plats som känns som en flott lounge eller restaurang. Använd papper lanternor eller hängande lampskärmar över varje bord. Om din budget tillåter, kontakta en uthyrare eller belysning butik och hyra upplysta kristallkronor eller hängande kandelabrar. Vad du än väljer, hänga ljuset så att det svävar 2 till 3 fot ovanför i tabellen. Detta avstånd får mycket ljus utan att blockera någons Visa.