mynewspapers.net

Broadway sovrum idéer

Broadway sovrum idéer


Om du har en passion för eller en kärlek till Broadway theatre, kan du infoga det i ditt sovrum. Många aspekter av Broadway är allmänt igenkännliga, så med din inspiration som ett tema är lätt med bara lite fantasi.

Marquee

Markeringsramar har använts för teatrar sedan början av 1900, särskilt på Broadway. Dagens tält är digital, liksom manuellt utbytbara. Du kan lägga till en liten tält, komplett med runda lampor som en disposition, till ditt sovrum som konstverk. Ett barns rum, kan hennes namn visas på markeringsramen eller det hon kan Visa allt från aktuella känslor i namn av hennes favorit lekar.

Affischer

Även om omramning affischer kan göra ett sovrum titta slarvig, några Broadway affischer är moderna konstverk och kan visas med stora, affischstorlek ramar och mattor. Välj en eller två av dina favorit Broadway-pjäser; inte överväldiga rummet med för många affischer. Lägg till en "kommer snart" eller "nu visar" Anmäl nedan varje affisch för ökad realism i Broadway.

Omklädningsrum

Som tält, var omklädningsrum speglar av Broadway stjärnor omgivna med ljusa, stora ljus. Lägg till dessa lampor runt ett skrivbord fåfänga spegel för att du känns som en stjärna medan du redo att gå någonstans, bara mataffären. Placera en skyltdocka huvud med en peruk på Fåfängan att lägga till den teatrala känslan.

Gardiner

Broadway-shower är kända för att avsluta och öppna med en stor, röd sammetsridå. Efterlikna detta genom hängning röda sammetsgardiner på din windows-sovrum.

Kostymer

Tillsammans med affischer, kan kostymer utformas och hängde i ett sovrum. Inte bara är några Broadway kostymer intrikata och vackra, de lägger till färg, djup och en anledning för konversation till en Broadway-tema sovrum. En autentisk kostym till salu på många auktionswebbplatser eller skapa din egen version för inramning.

Sittplatser

Om du vill lägga till extra sittplatser i sovrummet Broadway-tema, glömma en standard soffa. Istället Använd återvunnet theatre stolar, som kan köpas via online-auktionswebbplatser. Rad tre passar lika många gäster som en soffa medan läggs till den teater-känslan.

Ljuskrona

En av de vackraste sakerna i teatrarna på Broadway är kristallkronor som hänger i många av lobbygrupperna. Även om du kanske inte kan hitta något ganska så stor och fantastisk, det finns många mindre och ändå underbar alternativ att lägga till rätt mängd av Broadway glamour till ditt sovrum.