mynewspapers.net

Brittiska armén jobb & brittiska armén karriärer

Brittiska armén jobb & brittiska armén karriärer


När han började den brittiska armén, finns ett antal möjligheter till rekryter. Vissa kräver avancerad utbildning, medan andra ger soldater möjlighet att lära på jobbet. Armén jobb i Storbritannien är indelade i sju Kategorier: combat, teknik, logistik/support, intelligens/IT/kommunikation, HR/finans, medicin och musik/ceremoniella.

Bekämpa

Bekämpa jobb kommer att sätta dig i nära kontakt med fienden. Dessa är några av de mest spännande jobb i militären men också några av de farligaste. För soldater, bekämpa bland annat helikopterpilot, tank befälhavare, skytt commander och sniper. Tjänstemän som arbetar i strid kan välja karriärer som flight commander, pluton commander eller framåt observation officer.

Engineering

Engineering jobb är bra för rekryter som gillar tekniska jobb och arbetar med sina händer. Några soldat positioner inom teknik inkluderar bomb bortskaffande specialist, armén diver och elektriska clerk of works. Officer tekniska befattningar inkluderar bataljonen operations officer och skvadron operations officer. Civilingenjör arbetar du i Royal Engineers eller Royal elektriska och maskiningenjörer.

Logistik och stöd

Royal logistik Corps anställer soldater i positioner som ammunition instruktör, sjöman navigator, mästerkock och rörlighet controller samt officerare i befattningar som ammunition teknisk officer. Dessa positioner aktiverar armén att stödja sig på ett effektivt sätt.

Intelligens/IT/komm

För soldater villiga att ägna lite mer tid till utbildning, är arbeta i intelligens eller kommunikation i armén en karriärmöjlighet. Vissa positioner för soldater inkluderar yeoman signaler, information system handledare och lingvist. Officerare i det här fältet kan bli HQ stabsofficer eller soldaten befälhavare med Royal Corps av signalerna.

HR/finans

Mänskliga resurser arbetstagare behövs i varje företag, och armén är inget undantag. Samma sak gäller för arbetstagare inom finans. I dessa arbeten får du normalt inte spänningen i strid. Men arbetstagarna i karriärer som bokföring, till exempel är lika nödvändig som soldater slåss vid fronten eller avväpnande bomber.

Medicinska

Medicinsk personal resa med konvojer, arbeta på veteran sjukhus, ge förebyggande vård på baser och undersöka rekryter för att säkerställa att de är lämpliga för tjänsten. De ger också psykisk hälso-och sjukvård till soldater och officerare när det behövs. Sjuksköterskor, läkare, apotekare, terapeuter och många andra typer av medicinska arbetstagarna är en del av den brittiska armén, även om dessa områden kräver avancerad utbildning.

Musik och ceremoniella

Det är en ära att bli tillfrågad att tjänstgöra i armén i en ceremoniell position. Musik är en stor del av armén, och om du kan spela en marching band instrument eller har utbildning som en direktör, kan du ansöka om en av dessa konkurrensläget. Dessutom, behövs soldater och officerare för att tjänstgöra i icke-musikaliska ceremoniella roller, utför övningar, egenskap ceremoniella vakter eller talar till allmänheten.