mynewspapers.net

Brittiska armén grundläggande utbildning

Brittiska armén grundläggande utbildning


Grundläggande utbildning i den brittiska armén kallas soldat grundutbildning. Kursen du ska gå igenom beror på din ålder och jobbet du planerar att göra medan i militären, men vart och ett av dessa program förbereder soldater för liv i armén. Det finns fem inledande soldat utbildning platser för nyanställda.

ITC Catterick utbildning

Utbildningen på ITC (Infantry Training Center) Catterick förbereder soldater för tjänstgöring i linje infanteri, fot vakter eller parachute regiment. På den här platsen utbildas soldater för brigaden av Gurkhas som väl i inte bara traditionella infanteri kurser, men också kurser som täcker språk, kultur och karriär management. Av de 17 000 årliga sökandena accepteras endast 230 i detta program. I alla kurser infanteri, soldater introduceras till liv i militären och lära sig färdigheter i vapen, personliga administration, fitness och andra armén grunderna.

ATC Pirbright utbildning

Utbildning på ATC (Army Training Center) Pirbright förbereder soldater för rekryter som vill gå med den Air Corps, Adjuntant General Corps, Royal Regiment Artillery, Royal Corps av signaler, Royal logistiska Corps, intelligens kåren eller Royal Army Medical Corps. Dessutom genomgår alla kvinnliga rekryter grundutbildning på denna plats. Här, ska du gå igenom en 14 veckors kurs kallas gemensamma militära kursplanen som hjälper dig att lära dig om livet i armén, karta färdigheter, första hjälpen, med vapen och borrning.

ATR Bassingbourn

ATR (armén utbildning Regiment) Bassingbourn, belägna nära Cambridge, följer också 14-veckors gemensamma militära kursplanen för att förbereda soldater för tjänstgöring i armén. Under den första delen av utbildningen, soldater kommer att införas till liv i militären och lära sig färdigheter som omfattar pistol hantering och första hjälpen. Den andra delen av kursen bygger på dessa kunskaper genom att sätta soldater genom simulerade situationer i fältövningar.

AFC Harrogate utbildning

Beläget i Harrogate, North Yorkshire, kan AFC (armén Foundation College) blivande soldater i åldern av 16 år 2 månader till 17 år 1 månad att bli Junior soldater genom ett program för grundläggande utbildning. AFC programmet varar 50 veckor, som omfattar 25 veckor av militär utbildning, 12 veckor av yrkesutbildning och fem veckors utbildning på ledarskap och initiativ.

ATR Winchester utbildning

ATR Winchester grundläggande utbildningsprogram är för soldater mellan de 16 och 17. Kursen varar i 23 veckor och omfattar samma information vuxen soldaterna får på en av de andra utbildning platser samtidigt också hålla i minnet att dessa lödpunkter är yngre. Efter denna kurs Junior soldater gå vidare till utbildning i deras specifika karriär att lära en handel i armén.