mynewspapers.net

Brinkman elektrisk rökare Tips

Brinkman elektrisk rökare Tips


Brinkman är ett märke som gör en mängd utomhus matlagning, camping och jakt produkter. Företagets elektrisk rökare är avsedda för matlagning utomhus, från campingen till din bakgård. De elektriska rökarna har också ett grillning alternativ i röka kammaren. Vissa delar av rökaren kan hjälpa dig att uppnå bästa prestanda.

Värmeelement

En Brinkman elektrisk rökare är förmåga att hålla en 1 500-Watts Elektriska värmeelement. I allmänhet ska en elektrisk rökare laga mycket snabbare än storrökare träkol. Brinkman modeller erbjuder ett val av uppvärmning elementstorlekar. Tid din matlagning noga, baserat på storleken på elementet. Kontrollera mat ofta och inte använder ett mer kraftfullt värmeelement än behövs. Dåligt tillagat mat kan tillagas mer. Överkokt mat kan inte fastställas.

Marinering för smak

Brinkman elektrisk rökare innehåller en porslin vatten stekpanna. Detta kan också användas att marinera kött. Fyll vatten pannan med ditt val av marinaden. När uppvärmd, kommer vätskan vaporise och krydda köttet. Som vatten, marinaden kommer också lägga till fukt i köttet.

Enkel inställning

Vissa modeller av Brinkman rökare, som Smoke'n Grill elektrisk rökare, innehålla en separat bas-pan. Med hjälp av detta tillbehör kommer att möjliggöra lättare uppbyggnaden av kött att rökas. Du behöver inte nå inne i trånga bostäder för rökaren att ställa rack och hänga kött.