mynewspapers.net

Briggs & Stratton felsökningstipsSom en ledande producent av gräsmattan och hemvård produkter har Briggs och Stratton en hel rad av gräsklippare, Tryck brickor, generatorer, vattenpumpar och många fler objekt. Även om dessa objekt kommer med garantier, finns det tillfällen när de inte kanske fungerar korrekt på grund av ett problem som kan lösas snabbt med lite felsökning från dig. Inte alla felsökningstips gäller dock att varje produkt på Briggs och Stratton lagret. Om du inte hittar en lösning för ditt objekt fel, är det bäst att ringa företaget direkt att tala med en kunnig representant.

Motorn startar inte

Om du äger en Briggs och Stratton flishugg eller shredder, kan du försöka att starta upp en dag att hitta att motorn inte kommer att vända. Om så är fallet, finns det tre poster du behöver kontrollera. Kontrollera först vilket bränsle du använder. Det finns olika bränslen för varje säsong. exempelvis en vinter bränsle är olika att rymma de svalare väder och det kan orsaka en motor att stoppa om används under sommaren. Om bränslet är korrekt för säsongen, kolla tändstiftet för att se om bränsle är att på ett lämpligt sätt i hela maskinen. Kontakten ska vara torr, kan du anta att gas inte blir att förbränningsrummet, vilket kan vara en följd av tuggummi och lack uppbyggnad. Om inget av dessa är fallet, kan det vara faktiska tändstiftet sig som är ett resultat av din motor inte veva upp--ett problem som lätt kan lösas genom att installera en ny.

Svart rök

Det är aldrig ett bra tecken när ditt objekt börjar röka på egen hand. Om detta är fallet i din högtryckstvätt, finns det två sätt att eliminera den. När choken plattan är feljusterad eller det kommer inte att öppna eller stänga ordentligt, kan brickan starta funktionsfel. För att kontrollera choke Plates rörelse, ta bort elementet luft renare, sätta gasreglage kabel sladd i choken position och sedan flytta den till springa position. Om den inte öppnas när du gör denna rörelse, då behöver plattan justeras. Om choken fungerar korrekt, kontrollera att luftfiltret; om det är synligt smutsiga, Byt ut den för att tillåta ordentlig luftcirkulation att köra hela enheten.

Motorn startar och stoppar

Det kan frustrerande när, när du har startat motorn i din trädgårdstraktor och börjat ditt arbete, dess hållplatser från ingenstans. Briggs och Stratton rekommenderar grundning motorn för att säkerställa att bränsle flödar ordentligt. På grund av nyare EPA (Environmental Protection Agency) riktlinjer ber till att skapa smalare (dvs, använda mindre gas) produkter, motorn kanske inte har tillgång till alla det bränsle den behöver vid start för att hålla igång. Du kan behöva köra motorn med choken delvis på en stund att öka gasen i området innan kasta det i full växel och klipper din gräsmatta i sin helhet.