mynewspapers.net

Brevvän klubbar i USA

Brevvän klubbar i USA


Brevvän klubbar att personer kan få nya vänner, både i sitt eget land och över hela världen, genom att ansluta två personer tillsammans så att de kan kommunicera genom skrivelse. Ett stort antal Brevvän klubbar är baserade i USA. Dessa klubbar varierar från sedan länge etablerade organisationer med medlemmar i många länder att nisch grupper som fokuserar på kontakt mellan människor av en viss bakgrund eller intresse.

De allmänna

Många Brevvän klubbar är öppna för alla, och har inte ett specifikt syfte eller kategori av människor i åtanke; dessa klubbar vill bara ansluta människor. Medan vissa amerikanska pen pal klubbar kan endast tillåta amerikanska medlemmar, innehåller flesta individer från hela världen även om de är baserade i USA, vilket gör att personer bosatta i USA att ansluta till människor skiljer sig mycket från sig själva. Exempel inkluderar internationella Pen vänner, en klubb som bildades 1967 och som, från och med 2011, har några 300.000 medlemmar. Klubben lockar både individer och grupper av penna vänner från hela USA

Barn

Vissa Brevvän klubbar begränsar medlemskapet till barn, med fördelar är att barn kan hitta vänner som de kan relatera till och kan undvika pratar med vuxna främlingar, en aspekt av normala Brevvän klubbar som kan gälla vissa föräldrar. Vissa klubbar gå ett steg längre och har separata kategorier för varje ålder, så att tonåringar är få kontakt med andra tonåringar, medan yngre barnen skriver till folk närmare till sin egen ålder. Andra klubbar, inklusive gruppen cirkel av vänner, är för flickor bara, och driva en sekretesspolicy som garanterar penna vänner inte får ledamöternas e-postadresser. Tjejer är välkomna att söka efter brevvänner som delar deras intressen.

Visst land fokus

Vissa U.S. Brevvän klubbar sattes upp att ansluta medlemmar till folk särskilt främmande länder, med syftet att främja kulturell mångfald och interkulturell vänskap, och så att varje land att lära sig mer om resten av världen. Till exempel kör Kenya ansluta, en välgörenhetsorganisation som fokuserade på det afrikanska landet, en Brevvän program som sätter amerikanska barn kontakt med sina motsvarigheter i Kenya. Programmet försöker utveckla barnens kommunikationsförmåga samtidigt ger dem möjlighet att prata om sina respektive kulturer.

Specialiserade

Vissa Brevvän klubbar är specialiserade i fråga om typ av individer som medlemmar sätts i kontakten med. Till exempel, kan dessa klubbar hantera specifikt personer av vissa raser eller av särskilda bakgrunder eller religioner. Vissa klubbar tillåter medlemmar av allmänheten att skriva till män och kvinnor för närvarande i fängelse, medan andra tillåter funktionshindrade personer att ansluta med andra under liknande omständigheter. Dessa inkluderar handikappade vänner, som riktar sig mot personer med funktionshinder men också accepterar icke-funktionshindrade medlemmar.