mynewspapers.net

Brasilien-Tema konst & hantverk för barn

Brasilien-Tema konst & hantverk för barn


Som barnen lära sig om brasiliansk kultur, konst projekt eller hantverk inspirerade av brasilianska tullen och värden kan hjälpa barnen till mer fullt ut förstå hur Brasilien är. Brasilien-Tema konst och hantverk projekt ge barnen chansen att skapa något att visa hemma som påminner dem om vad de har lärt sig om Brasilien.

Brasilianska tamburin

Barnen kan använda metall kapsyler för att göra en speciell typ av tamburin populära i Brasilien. Vuxna bör hjälpa barnen platta kapsyler på en hård yta med en hammare och Använd en spik för att peta ett hål genom centrum av varje cap. Barn kan sträng mellan 10 och 15 kapsyler på en tråd. Knyt sladden mellan ändarna på en Y-formad gren. Barnen kan dekorera dessa tamburiner genom att skapa mönster på dem med markörer eller akrylfärg. De kan spela sina ifyllda tamburiner medan de lyssnar på brasiliansk musik.

Carnival hantverk

Brasilianare firar Mardi Gras med en festival som kallas karneval. Barn kan göra masker och färgstarka pärla halsband att hjälpa dem att klä upp som brasilianare skulle för karneval. Masker bör innehålla ljusa färger som lila, grönt, rött och gult, tillsammans med dekorativa fjädrar. Pärlstav halsband och armband kan innehålla någon typ av pärla, men bör också vara ljust färgade och glittrig. För billiga pärlor, färga makaroner eller en annan typ av små rörformad pasta med karamellfärg.

Textil

Efter barn se olika exempel på brasilianska Väggbonader, mattor och andra textilier, kan de försöka att göra egna mönster. Barn kan använda konsten leveranser såsom kritor, färgade pennor eller markörer för att skapa sina konstruktioner. Äldre barn kan använda garn för att göra en riktig väv när du har skapat en på papper.

Brazilian Flag

Barnen kan öva ritningssidans Brasiliens flagga som ett konstprojekt som lär dem om historien om Brasiliens självständighet. Bakgrund av flaggan är grön. En gul romb omsluter den blå cirkeln i centrum. Cirkeln innehåller 27 stjärnor som företräder staterna och federala distrikt i Brasilien, tillsammans med orden "Ordem E Progresso," vilket betyder, "Ordning och framsteg" Stjärnorna i centrum av flaggan kan faktiskt hjälpa lära astronomi som de skildra konstellationer synlig när den brasilianska republiken började den 15 november 1889.