mynewspapers.net

Brandman presenter för barn

Brandman presenter för barn


Många små pojkar-- och flickor--vill bli brandmän när de växer upp. Låta barnen utforska världens modig av släcksystem med tematiska gåvor. Barnen kommer att uppskatta att du hittat en present som återspeglar deras intressen. Killen som ser upp till brandmän kommer njuta av leker med en leksak eller läsa en bok om fältet-- eller åtminstone klä upp som en brandman själv.

Brandman dräkter

Låt ditt barn förvandla sig till en brandman med en äkta brandman dräkt. Du hittar dessa kostymer i passar alla barns storlekar på kostym butiker och många online-återförsäljare. Dessa brandman dräkter innehåller ofta en mössa, jacka och byxa. Komplettera dem med några redskap som brandmän bär. En ficklampa, plast axe eller faux brandsläckare fungerar som autentiska tillbehör till ditt barns brandman dräkt.

Brandbilar

Brandbilar är en klassisk leksak som små barn njuta av denna grundläggande leksak kan excitera den lilla pojken som vill bli brandman. Du kan hitta grundläggande, metall brandbilar i en rad storlekar och objekten fungerar för något äldre barn intresserade av släcksystem. Eller leta efter mer avancerade brandbilar på marknaden som innehåller sirener, stegar och annat. Barnen kommer att njuta av låtsas de kör brandbil.

Actionfigurer

Flera märken av brandman actionfigurer finns på marknaden och dessa objekt fungerar bra för killen som ser upp till brandmän. Brandman actionfigurer kommer dekorerad ut i full brand redskap. Varumärkena erbjuder också ett utbud av tillbehör för actionfigur att använda, från stegar och ficklampor syre tankar.

Brandbekämpning böcker

Låt unga mottagaren Läs mer om brandbekämpning genom att ge hennes böcker om farliga, men beundransvärt, fältet. Välj från ett antal brandmän-tema böcker för alla ålder nivåer. Provet böcker innehåller "Arthurs brandövning" av Marc Brown, "Big Frank brandbil" av Leslie Maguire, "Brandmän A till Z" av Chris L. Demarest och "Fire! Fire!"av Gail Gibbons.