mynewspapers.net

Brandman Arts & hantverk

Brandman Arts & hantverk


Om du lära ungdomar om brandmän, eller du betalar vördnad till dessa hjältar i ditt grannskap, överväga att skapa brandman-tema hantverk projekt. Om du gör dessa projekt med barn, tala om vikten av brandmän samtidigt att bygga hantverk. Använd de avslutade projekt att dekorera din klassrummet eller hemma eller donera dem till en lokal firehouse att visa din uppskattning för deras hårda arbete.

Färg

Skapa brandman konstprojekt med färg. Skålar av rött, gult och svart måla och använda färgen för att skapa bilder av brandmän, brandbilar eller något med anknytning till ämnet. Barn kan använda finger färg för att förvandla sina fingeravtryck till bilder av brandmän. Har dem doppa fingrarna index i röd färg och tryck den mot papper, att skapa en brandman jacka och sedan trycka ett finger i kött färgad färg och tryck på jackan, skapa ett huvud. De kan använda penslar att ytterligare försköna trycken. Om du är en skicklig konstnär, kan du använda färger för att skapa ett porträtt av en brandman, en firehouse eller en brandkår. Medan penslar kan du göra brandman-tema målningar, tänka utanför boxen och använda andra material, till exempel bomullstussar, tandborstar och bomullspinnar att göra dina målningar.

Collage

Göra en abstrakt representation av brandman-relaterade poster collage. Att överväga att använda för ett collage inkluderar bitar av pappersrevor, skum former, mjukpapper, bomull, garn, tyg och även aluminiumfolie. Skriva ut eller rita bilder på brandmän eller firetrucks, skära material du har valt att använda för collage och limma fast dem på bilderna, lägga till djup och färg i bilden. Istället för att skriva ut eller rita bilder, skapa bilder som du går, montering artiklarna tillsammans på ett infall. Om du väljer denna metod, har en idé om vad du vill skapa innan att delta med projektet att se till att du faktiskt kommer skapa en bestämd brandman-tema element.

Husgeråd

Använda objekt från runt ditt hus för att skapa brandman hantverk. Vira en papper kopp med svart, gul eller röd konstruktion papper och limma fast den på plats. Limma fast en liten skum boll till toppen av koppen och använda färg för att bollen liknar en brandman huvud. Förvandla en plastflaska mössa till en brandman badge med färg, markörer och en säkerhetsnål. Förvandla ett tomt papper handduk röret till en representation av en firehouse. Måla en skokartong röda och skär cirklar av svart konstruktion papper och limma två av cirklar på varje sida av rutan skapa hjul. Skär den grå konstruktion papper i fyrkanter och limma fast dem på sidorna av den skokartong, skapa utseendet på windows. Färg kan du lägga till ytterligare utsmyckningar till lastbilen.

Lera

Du kan göra brandman hantverk från lera. Använda olika färger av lera till mode statyer av brandmän, dalmatiner eller brandbilar. För barn som ägnar sig åt detta hantverk projekt, förse dem med olika formade cookie fräsar och uppmuntra dem att skära ut bitar av lera i olika former och har dem sätta ihop formerna till brandman-relaterade bilder. Baka leran hantverk, eller bara lämna dem i solen för att tillåta dem att stelna.