mynewspapers.net

Bra substitut för flank steak

Bra substitut för flank steak


Flanken biff är en mångsidig nedskärning av nötkött som förmedlar en hel del smak. Detta nötkött skära kan vända trådiga och tuff när det inte är kokt ordentligt, så var försiktig att marinera köttet och välja lämpliga matlagning metoder och recept. Om du inte hittar flank steak, dock en mängd andra styckningsdelar av nötkött gör bra substitut.

Skirt steak

Medan flank steak är i allmänhet en stor nedskärning av nötkött cirka 12,5 till 15 cm (5 till 6 inches) i bredd, kjol biff är oftast längre och tunnare. Kjol biff, ett snitt av nötkött som är benfritt och kommer från bringan, är ett lämpligt substitut--gillar flank steak, detta är en tuff bit av kött. med ordentlig matlagning kan det dock bli ganska anbud. Skirt steak används traditionellt att göra fajitas, en mexikansk specialitet maträtt.

Hanger steak

Hanger steak erbjuder ett godtagbart alternativ för att flanken biff. Koka detta skära kött noga--när överkokt, det blir ganska tuff. Hanger steak ligger på revbenet för en ko och bifogas diafragma och njure. Denna smakrika cut finns inte ofta i din lokala mataffär köttdisken, så du kan behöva gå till ett charkuteri att köpa snittet. Generellt innehåller mycket lite fett.

Topp runda

Även kallad topp runda steken eller butterball biff, gör topp runda skär av nötkött ett bra substitut för flank steak, särskilt om du planerar att göra en London halstra. Det är den största ko muskeln och ofta används för att göra deli rostbiff och stor stek recept. För bästa resultat, steka, bräsera eller kokplatta runt i vätska.

Tri-tip roast

Tri-tip snittet av nötkött har fått sitt namn på grund av den trekantiga formen av kött. Detta magra skära innehåller endast små mängder fett marmorering och är ett bra alternativ för att ersätta flank steak i recept. Många människor använder tri-tip steken för att göra chili, och det är också ofta marken till hamburger kött.