mynewspapers.net

Bra saker att saker i plast påskägg för en Easter Egg Hunt

Bra saker att saker i plast påskägg för en Easter Egg Hunt


En Easter egg hunt är ett perfekt sätt att kombinera nöje med gåva att ge till barn. Du kan ställa alla typer av bra saker i plast påskägg för alla åldrar, från småbarn till äldre barn och även vuxna. Du kan sätta generella priser eller personliga gåvor inuti plast ägg.

Leksaker

Alla typer av leksaker passar i plast påskägg. Toppar, knektar, dice, små bilar och plast dockor är alla objekt som är tillräckligt små för att sätta i en plast ägg. Genom att bryta upp bitar till ett spel i olika ägg kan du förvandla påskägg jakten till den början delen av en Lekdag. Välj ett spel som drag, schack eller dominobrickor och Lägg bitarna i plast äggen. Den första att hitta alla spelet bitar får vara den första spelaren i spelet med de bitar som han har hittat.

Pengar och godis

Godis är det självklara valet för en Easter Egg hunt. Försök att göra det intressant genom att kombinera pengar med godis. Blanda den verkliga silver dollar i ett ägg med godis dollar som överraskning behandla. Grön och vit gelé bönor blandas med vikta fem dollar räkningar gör behandla dubbelt så söt (sjal gelé bönor i cling film så de inte röra pengarna). För yngre barn, använda slantar, nickels och dimes istället för större valörer. Papper gåva tokens kan också vika fint i plast ägg.

Anpassa äggen

Om din egg hunt inkluderar personer som känner varandra väl, anpassa en eller två av äggen för varje person. Du kan inkludera vanliga objekt som godis inuti ägget, men markera utsidan av godis eller ägg med en deltagares namn. Inte bara har din jägare att hitta ägg, de måste hitta sina egna ägg. Utmana dem att rehide några ägg hittar de som inte har sina namn på dem.

För småbarn

För småbarn på jakt efter ägg, överväga att sätta några av deras favorit livsmedel inuti plast ägg. Cheerios eller andra spannmål kommer att överraska dem, speciellt om du blanda i lite små choklad godis med spannmål. Gelé bönor och Gelékonfektyr fungerar också bra med förskola uppsättningen. För de gamla nog inte för att sätta saker i munnen, lite smycken som plastringar är bra för små flickor och leksaksbilar är en stor överraskning för pojkar. Klistermärken och tvätta-en-vägs tatueringar saker lätt i plast påskägg.