mynewspapers.net

Bra rubriker för dating profiler

Bra rubriker för dating profiler


Online dating är ett bekvämt sätt att träffa människor som inte kan uppstå på din lokala nattklubb eller genom gemensamma vänner. När det gäller att skapa framgångsrika online dating är profiler, ta tag i uppmärksamhet av din målgrupp nyckeln. Göra en catchy och intressant profil rubrik att uppmuntra andra att ta reda på mer om dig.

Nyfikenhet

En effektiv dating profil rubrik är en som väcker nyfikenheten hos andra. Undvika att göra vardagliga och enkla slogans som "Trevlig kille söker en rolig tjej." Efter alla, tror de flesta människor att de är trevliga och de flesta människor söker efter någon med ett sinne för humor. Känn dig stå ut. Få människor nyfikna med ett huvud som "en dag med mig kommer att förändra ditt liv."

Adjektiv

Använda diskretion när du skriver ett dating profil huvud. Bo från att använda alltför många kostnadsfria adjektiv om dig själv. Undvika att se skrytsam. I stället för sänder för världen att du är kvick och äventyrlig, Använd din rubrik anger är du dessa saker. Istället för att säga "äventyrliga", kalla dig en fallskärmshoppare. Istället för att anse dig själv nämner "fundersam", att du går igenom fem romaner veckan (om du vill attrahera bookworms av motsatt kön, det vill säga).

Strategiska positionering

Online dating är väldigt lik marknadsföring. I huvudsak marknadsför du dig själv för att rikta rätt person. Kom ihåg att du ute efter för att nå rätt person och inte varje person där ute. Detta koncept är känd under namnet, "strategiska positionering." Definiera vem du vill attrahera och bestämma hur du ska göra så. Om du vill attrahera sportiga kvinnor, använda din rubrik för att återspegla din robust och atletisk sida. Detta kommer inte att dra i kvinnor som är fans av symfonin och stanna inne, kanske, men hjälper dig att få uppmärksamhet av människor med liknande intressen.

Ärlighet

Även om frasen verkar trött och gammal, är ärlighet verkligen den bästa politiken. Vara sanningsenlig med din online dating profil header. Om det går bra, kommer du att möta datum i verkliga livet och så småningom dina beskrivningar kommer att testas. Undvik alla besväret att försköna och vara ärlig från början. Undvik fet lögner som "5-mul-10 blond bomb söker godhjärtad människa" om du är betydligt kortare och har rött hår, till exempel. Också undvika lögner om prestationer som du inte kan hoppas att slutföra, till exempel "Marathon löpare söker kärlek i the Big Apple". En lämplig dating profil rubrik är en som fokuserar på de positiva aspekterna av sanningen.