mynewspapers.net

Bra ren kul spel för vuxnaLägg till några bra rent nöje, konkurrens och skratt till din nästa vuxen fest eller vänlig besök med hjälp av olika spel. Beroende på din grupp och anledningen till att samla in, välja spel som hjälpa till att skapa en känsla av kamratskap, uppmuntrar dig lära känna varandra bättre eller att bara lägga till cheer i den tid du spenderar tillsammans. Det finns massor av hälsosamma spel för vuxna som är lätt att arbeta in födelsedagar, helgdagar, årsdagar, hembesök och bortom.

Fråga och svar spel

Bra ren kul spel för vuxna


Spel som sanning eller konsekvenser, laddade frågor, Guesstures och slagord är allt interaktivt spel lämpliga för vuxna. Om du försöker lista ut något personligt om en motståndare eller att försöka slå klockan räkna ut din partners charad, är dessa alla konkurrenskraftiga, utmanande och medryckande spel. Bjuda in en grupp av vuxna att spela dessa spel för en natt av quick-paced roligt, med pauser mellan apparater för förfriskning och konversation.

Kortspel

Bra ren kul spel för vuxna


Kortspel som passar för vuxna inkluderar traditionella val som hjärter, spader och Pinochle som ger bra ren konkurrens för en rolig kväll med vänner. Penny Poker kan du spela en konkurrenskraftig betting spel utan alla problem av allvarlig spel.

Pingpong

Håll dig aktiv med en vänlig omgång bordtennis. Om du inte har din egen tabell eller utrymme för en, Köp en ping-pong-uppsättning som passar över ditt matsalsbord och låta tävlingen börjar. Spela med grupper eller individer--att göra en verklig händelse ur det, värd en pingis turnering parti.

Schack

Bra ren kul spel för vuxna


Schack är ett utmanande spel som du kan ta med en vän eller en grupp vänner. Om flera personer är inblandade, har en mini tävling där vinnarna spela varandra i ett mästerskap runda. Ett casual-spel mellan dig och en vän kan ta ungefär en timme att spela och har fortfarande några intensiva, utmanande strategi längs vägen. Långsam, avsiktlig takten i schack gör det enkelt att arbeta i några bra samtal och njuta av förfriskningar medan du spelar och ikapp med varandra.