mynewspapers.net

Bra promenadskor för problem fötter

Bra promenadskor för problem fötter


Fotproblem kan vara indikatorer på mer allvarliga hälsoproblem. Sko företag som innehar en kvalitetsstämpel från American Podiatric Medical Association (APMA) noteras för att bidra till rätt fot hälsa för personer som lider av fot villkor. Ordentlig promenadskor har förebyggande och korrigerande åtgärder, inklusive rätt stöd och dämpning för fotleder, sulor och klackar.

Rätt Walking teknik

En rullator foten bör träffar hälen först och av hälen uppåt. Låga stödjande klackar som är rundade är bästa att hjälpa dig gå ordentligt och kommer att minska med fötter, leder och ben.

Rockport Walker

Rockport stilar noteras mycket av APMA sigill för godkännande. Rockport skor ger komfort till stöd för stående och promenader under lång tid. Sulorna är stel och skon anses inte vara väldigt snygg, men designen är förenligt med god fot hälsa.

Birkenstock sandaler

Birkenstock sandaler är begränsat till sommarmånaderna, en av de mest populära walking-sko stilarna. Skon erbjuder stilar för män och kvinnor.

Nike Free

Nike varumärke är synonymt med bra gång och basket skor. Med de nya teknikförbättringar av raden gratis in varumärket bekvämt gångavstånd marknaden. Nike Free 5.0 är lätta och jämförbara att gå barfota. Skon har minimal dämpning och är mycket flexibel.

Z-Coil

Z-coil skor är en favorit bland professionella inom omvårdnad och andra som måste stå och gå hela dagen på hårda ytor. Skorna har en dämpad våren i hälen och tunga dämpning framtill.

MBT skor

Masai Barefoot Technology skor har ingen klack; de tvingar dig att rulla från häl till fots med varje steg, som är den korrekta walking tekniken. Skon är tunga och tar tid att vänja sig, men rekommenderas som en lösning för problemet fötter.