mynewspapers.net

Bra presenter till tvillingar

Bra presenter till tvillingar


Att välja en gåva för tvillingar tar lite extra trodde. Även om tvillingar har samma födelsedag och ibland ser exakt likadana ut, är de olika människor. Några tvillingar föredrar en gåva som de kan dela eller två presenter som passar ihop. Andra tvillingar föredrar att fira deras individualitet.

Konst

Ge Tvillingarna konst leveranser så att de kan göra konstprojekt tillsammans. Till exempel, ge varje tvilling hennes egna barn-storlek staffli för att måla bilder. Inkludera stora kuddar av papper som klämma på stafflier. Du kan också ge varje flicka en uppsättning vattentät färger och penslar. Om de är lite små för färg, ge dem stora kritor i stället. Detta sätt Tvillingarna kan rita eller måla på samma gång utan att behöva turas eller dela deras gåva.

Sport

Tvillingar som älskar sport alltid har någon att leka med. Ge dem gåvor som de kan leka med tillsammans. Till exempel, ge dem var en baseball handske tillsammans med några baseballs och en bat att dela. Eller Välj en basket hoop för gården eller uppfart och två basketbollar. Racketar för tennis och bollar eller fotbollar är andra bra idéer.

Stolar

Delar Tvillingarna ett rum? Om så är delar de sannolikt många saker, såsom leksaker, en byrå och kanske till och med en säng. Ge varje tvilling något personlig för deras sovrum. Till exempel köpa två barn-storlek gungstolar. Du kan hitta dessa redan målad och klar, eller du kan gå med oavslutade stolar. Måla stolarna i Tvillingarna favorit färger. Sedan måla varje barns namn på sin stol.

Separat

Medan vissa tvillingar älskar dela gåvor eller ta emot gåvor som passar ihop, kan andra tvillingar ser sig som lite mer skilda från varandra. Det är väl bra att ge Tvillingarna helt olika gåvor. Kanske är en tvilling till musik. Köpa honom en mp3-spelare eller en T-shirt föreställande en populär sångerska eller musikgrupp. Den andra tvillingen kan älskar att klä upp. Gå med några kostymer eller en koffert full av klä upp kläder. Även om dessa gåvor inte går ihop, kommer att de göra Tvillingarna glad.