mynewspapers.net

Bra presenter till en sweet sixteen

Bra presenter till en sweet sixteen


En söt sexton är ett parti som firar en Tjej 16: e födelsedag. Det är en viktig födelsedag eftersom det innebär en ålder som hon kan enhet och den dagen hon presenteras för samhället. Presenter till en söt sexton part bör vara speciell och som original som födelsedag flickan.

Elektronik

Elektronik är populära presenter för tonåringar. De kommer i en mängd olika stilar, färger och lagringskapacitet. En MP3-spelare gör att sweet sixteen ladda ner hennes favorit musik att bära tillsammans med henne. MP3-spelare lagra bilder och filmer och spela spel. Vissa spelare hjälper henne att hämta program såsom skola och läxor hjälpa, läsa böcker och chattfunktioner.

Parti

Kasta en stor fest för din sweet sixteen så hon kan fira dagen med alla sina vänner. Tjäna hennes favoriträtter. Dekorera med hennes favorit färger och har en tårta speciellt framtagen. Reservera en festvåning eller hålla festen hemma vid poolen om du har en. Koka ut och hålla festen utomhus. Hyr en DJ eller ett band som älskar att spela alla hennes favoritlåtar.

Bil

En ny bil är en dröm gåva av nästan alla sweet 16 tjejer. Låt henne plocka ut bilen som hon verkligen vill. Parkera bilen på uppfarten med en stor rosett knuten runt den. Wrap nycklarna till bilen och ge dem till henne som sin gåva, tillsammans med gas kort. Nu när hon driver behöver hon korten för att komma runt ett tag om hon inte redan har ett jobb. Ge henne tillräckligt gas kort att pågå flera veckor eller månader.

Smycken

Diamanter är en flickas bästa vän. Du kan hitta många olika stilar och mönster som gör ett bra val för en 16-åring. Välja smycken som har hennes namn eller säger "sweet sixteen". Birthstones är bra accent stenar att lägga i hennes söta sexton smycken. Du kan välja mellan armband, ringar, örhängen, halsband och även ankelband. Naveln ringar är också populärt för tonårsflickor.