mynewspapers.net

Bra presenter till en pojkvän fyller 18 år

Bra presenter till en pojkvän fyller 18 år


Få en present för en ny pojkvän eller en high school sweetheart's 18-årsdag som visar hur väl du känner honom. En 18: e födelsedag är en milstolpe för många unga män. de är officiellt vuxna med intressen som sannolikt mycket skiljer sig från dem bara några år innan. Använd dessa intressen för att välja en gåva som framkallar ett leende på hans ansikte och stannar i hans sinne för många födelsedagar framöver.

Presentkort

Även om det inte kanske verkar så stor och fancy som en utstuderad present, tillåter gåva tokens honom att få den perfekta gåvan. Det finns ingen oro vilket märke eller modell av verktyg, skjorta eller spel. Allt du egentligen behöver veta är vad han är i mest. Denna gåva kan också honom lite tid att ställa butik personalen frågor om produkten för att kontrollera dess förmåga kontra syfte. Det kan ge lite tid för er båda och visa att du bryr dig tillräckligt om honom att gå runt och lyssna om de saker som intresserar honom. Alltid kontrollera vad utgångsdatumet är, om någon, och markera den tydligt på det intyg eller kort. Vissa kreditkortsföretag möjliggör förbetalda kort som ett alternativ att lagra kort som är begränsad till plats.

Att skryta

Killar älskar att skryta till sina vänner, så anser att ge gåvan avslutar sedan med att skryta. För den 18-årige med nerver av stål, gå för en fallskärmshoppning erfarenhet som kommer att testa sin förmåga att ta det stora hoppet. Om han gillar kampsport, sedan överväga att ge honom privat ett på en ninja lektioner med en utbildad ninja. Lektioner kan innehålla en eller flera klasser med grundläggande insikter i det gamla bruket och vapen eller fullständig utbildning i konsten. Det finns inget som säger att du fått kampkonst utbildning från en ninja.

Sport

När han älskar sport, måste gåvan en knockout. Det underbara med vattensport entusiaster är att det finns ett brett utbud av presenter till dem som deras favoritlag logotypen. Kläder alternativ inkluderar mössor, tröjor, byxor, tröjor och underkläder. Sportspel finns tillgängliga för digitala spel att tillåta honom att njuta av nästan alla sporter inomhus och framför sin TV. Fotboll-hjälm mellanmål skålar ger ett lojalt sätt att titta på spelet medan du njuter av godsaker som chips och dip och kan användas som en kakburken resten av tiden.

Semester

Överväga att ge honom en gåva som ni kan njuta av tillsammans med en kort semester. Stora summor pengar är inte skyldiga att ha en rolig och personlig getaway. Spara några slantar för en grand resa senare i livet och börja med att övernatta på ett trevligt hotel och beställa rumsservice. För något lite mer grand, överväga en tre-dagars Bahamas kryssning att uppleva lite lyx och sightseeing tillsammans. Om båda av du är lite mer äventyrlig, sedan gå på en roadtrip. Vara säker på att få en karta eller GPS-systemet, men titta inte på det tills det är dags att gå hem. Bestämma en viss tid i förväg, till exempel fyra dagar för roadtrip, och vända efter två.