mynewspapers.net

Bra övertygande tal ämnen på sport

Bra övertygande tal ämnen på sport


En övertygande tal har inte nödvändigtvis vara från det perspektiv som du håller med om. Du kanske upptäcker att du faktiskt förbereder ett bättre tal när du närmar dig ett ämne från den avvikande mening som du delar eftersom du tvingas göra mer forskning för att backa upp detta yttrande. När mejsla fram ett övertygande tal på temat sport, försöka komma med en idé som är naturligt kontroversiell och skapar solid argument på båda sidor av frågan. Sedan utmana dig själv genom att tvinga dig själv att skriva ett tal där du måste söka fakta snarare än att förlita sig på övertalning genom yttrande.

Steroider

Steroider använda kanske inte frodas i baseball, men det är en fråga. Poster har varit behäftade och lätt ta sig in i Hall of Fame har blivit tvivelaktigt för vissa legendariska spelare. Denna fråga aktualiserar flera möjligheter för övertygande tal. Du kan försöka att övertala din publik som en särskild fuskare Hall of Fame bör byggas för att rymma steroid-missbrukar spelare, eller du kunde försöka övertyga lyssnare att alla steroider bör legaliseras för att jämna ut spelplanen.

Fotboll i USA

Fotboll är världens populäraste sport, men har aldrig uppnått samma nivå av popularitet i USA. Ett antal olika teorier har vidarebefordrats till varför amerikaner har misslyckats med att omfamna fotboll. Välj en av dessa teorier eller komma med din egen och övertyga publiken att detta är orsaken till fotbolls misslyckande i USA.

Offensiv Smeknamn

Många sporter har Smeknamn anser stötande indianer. Skriva en övertygande tal som övertygar lyssnare att lag som Washington Redskins, Cleveland Indians och även Florida State Univiversity seminolerna bör ändra sina namn samt deras maskotar.

Pregame bön

Nationalsången spelas innan alla sportevenemang i Amerika. I många fall finns särskilt på gymnasienivå, det också en bön. Övertyga lyssnare som säger en bön innan idrottsevenemang är antingen en kränkning av begreppet separation av kyrka och stat på skolnivå eller kan anses kränkande för vissa fans på professionell nivå om alla religioner inte är delas ut lika status.

Löner och prestanda

Elitidrottare är bland de bäst betalda arbetstagarna i Amerika. Tidigare var belöningen för gör väl en bonus för prestanda eller en bonus för att vinna ett mästerskap. Utforma ett övertygande tal där du hävdar att nivån på professionella friidrott i Amerika har lidit till följd av de höga lönerna. Börja med att ifrågasätta om en professionell idrottsman vågar spela på hans topp förmåga i alla tider när miljontals dollar står på spel vid en karriär slut skada.