mynewspapers.net

Bra övertygande tal ämnen för årskurs 7

Bra övertygande tal ämnen för årskurs 7


Tonåren är en besvärlig fas. Unga tonåringar kämpar för att hitta sin identitet, utveckla sina personliga färdigheter och passa in i deras grupp. En sjunde-grade övertygande tal uppdrag presenterar en fantastisk möjlighet att utmana den unga tonåringen att hitta sin egen röst av övertygande presentera aktuella intressanta ämnen. Genom att uppmuntra studenten att ansluta sina passioner med en offentlig presentation, skapar läraren en miljö för personlig utveckling och akademiska lärande.

Aktuella händelser

Även om många tonåringar tyst försöker smälta in i mängden, har de flesta starka åsikter om kulturellt viktiga händelser och trender. Vad innebär det att tonåringar, till exempel om brottslighet skattesats eller drog användningen är på uppgång i deras hemstad? Genom att uppmuntra ungdomar att gräva i fakta och siffror om lokala aktuella händelser, kan du hjälpa den studerande att se under ytan och kontakt med sina känslor i frågan.

Sociala trender

Några frågor är lika viktigt att ungdomar som sociala trender och popkultur. Dessa trender och kändisar på deras centrum röra ofta upp uppvärmd känslor. Övertygande tal kan vara en plattform från vilken studenten undersöker sina egna känslor om senaste populärmusik, dansstil eller tekniska gadget. Ämnet, och även ståndpunkten att studenten tar, är mindre viktigt än att få studenten att engagera sina känslor och att presentera sina tankar innan ett klassrum av hans kamrater.

Filmrecensioner

För mer inåtvända elever hjälpa ett uppdrag att presentera en objektiva filmrecension studenten övervinna sin rädsla för att tala inför publik. De flesta tonåringar brinner för den senaste biljettintäkter drabbats. En lärare kan utnyttja dessa passioner genom att uppmuntra eleven att granska en favorit film. Om uppdraget omfattar en jämförelse mellan en nuvarande box office hit och en liknande film från en tidigare generation, blir övertygande papperet en insiktsfull inlärningsverktyg.

Idrottslag och sport personligheter

Pojkar kan ha särskilt svårt att hitta ett ämne som de är villiga att tala offentligt. Men har de flesta manliga studenter en favorit idrottare, professionella eller sport. Ett övertygande papper som fokuserar på en av dessa ämnen motiverar eleven att se bortom hans yta passioner och avgöra varför han är ett fan av en särskild lag.