mynewspapers.net

Bra online spel för 9-åringar

Bra online spel för 9-åringar


Barn älskar att spela spel. Online spel blir lika populära som TV-spel. Det bästa är att online-spel är gratis. Vissa online spel är inriktade mot småbarn, några medelålders barn och några till tonåringar. Det är viktigt att ditt barn införs till spel som passar hennes ålder. Annars kunde hon snabbt bli uttråkad. Här är tre webbplatser som innehåller många roligt online spel för 9-åringar.

Webkinz

Webkinz har många olika typer av spel. Barnen kan leka pedagogiska spel som Quizzys utmaning. I detta spel måste du svara trivia frågor utifrån din klass nivå. Det är också en tidsinställd spel så måste du tänka snabbt. Barnen kan också spela spel att testar sina färdigheter som kakel torn. Kakel torn liknar spelet Majong. Du måste matcha brickor förrän du har rensat i styrelsen. Slutligen kan barn in i turneringen området och spela spel mot andra spelare. Du kan spela mot din kompis, eller har datorn hitta dig en annan online partner. Ett roligt spel i området turnering är Dogbeards badkar Battles. Detta spel är lika med spel slagskeppet. Oavsett vilken typ av spel din 9-åring söker, det måste bli på Webkinz.

Fantage

Fantage är en webbplats för barn som älskar att spela fantasy spel. Barn kan börja med ett spel som heter galaxen hjälte. I detta spel måste du skjuta några främmande varelser innan de skjuter dig. Efter några sekunder utlänningar släppa närmare till dig. Efter du har skjutits tre gånger spelet är över. Nästa, du kan spela Wack en Veggie, vilket är samma som Wack-A-Mole. Det första tecknet måste du wack är Noino, en söt liten lök. Om du klarar den lägsta poängen gå du vidare till en annan karaktär. Fortsätta spela detta sätt tills du missa den lägsta poängen. Ett tredje spel som barnen kommer att älska kallas Rocket styrelse. Barn får vara skateboardåkare som måste hoppa för att undvika att köra objekt. De måste också försöka samla så många mynt som de kan längs vägen. Det finns massor mer spel på denna sajt som testar ditt barns färdigheter samt deras fantasi.

Club Penguin

Club Penguin är en webbplats skapad av Disney channel. Den innehåller många spel som 9 åringar gillar att spela. Det har också en chat-funktion så att barnen kan prata medan du går runt Club Penguin. Spelen kan också spelas tillsammans med andra barn. Barnen kan leka Pizzatron 3000 i Pizza Parlor, ligger i Plaza. Du kan använda kartan för att hitta Plaza. Detta spel ger dig instruktioner om vilka pålägg för att placera på din pizza som pizzor komma ner på löpande band. Barn kan arbeta på att öka deras hastighet samtidigt ha roligt att skapa pizzor. Nästa, barn kan gå till Dock och spela Hydro Hopper. Din pingvin sitter på ett liv räddare som dras av en båt. Ditt jobb är att hoppa över objekt och flytta undan andras. Det finns gott om andra spel en 9 år gammal kan spela på Club Penguin. Dessa spel är rent för kul. Inte många pedagogiska spel på denna webbplats, men bra för rekreation.