mynewspapers.net

Bra nuvarande idéer för tonårsflickor

Bra nuvarande idéer för tonårsflickor


Tonåren kan vara en tuff tid för unga kvinnor. Det är en period i livet när de är lärande om sig själva och börjar att försöka lista ut vem de är. Om du vill köpa tonåringens födelsedag, julklapp eller festliga för närvarande, är det viktigt att sätta en tanke i det och göra det speciella. Prova att korrelera din tonåring intressen och hobbies till de gåvor som du ger till dem.

Presentkort

Ge den tonåriga flickan i ditt liv av presentkort. Det kan vara svårt att veta exakt vad hon gillar kläder, smycken och skor, etc, så ger en tonåring ett presentkort kan eliminera risken för att du kommer att ge henne en gåva som hon inte gillar eller bära. Tänk på platserna hon gillar att shoppa och ge henne ett presentkort eller två att de lagrar. Om du är osäker av hennes favorit butiker, välja för ett stort varuhus som Macys i stället, eller present certifikat till en lokal och populära biograf. Att ge henne ett presentkort till en butik som Target och Walmart är också en bra idé, eftersom hon har ett stort utbud av saker att välja mellan, som DVD, elektronik eller objekt för sitt rum.

Gadget och DVD gåvor

Wow henne med en cool gadget present. Enligt Familyeducation.com, det finns en mängd olika gåvor som är antingen inriktade på tonåringar eller att tonåringar tenderar att älska som kommer att göra den perfekta presenten. Till exempel föreslår platsen att få tonårsflickor som har iPod iPod högtalare, vilket ger dem möjlighet att ta ljudet systemet av sin iPod upp ett pinnhål. Också är bland de översta Födelsedagspresenter för tonåringar på webbplatsen en Nike + gåva pack för tonåringar som gillar att köra. Den gåva pack består av ett presentkort mot Nike löparskor som är avsedda att integrera med iPods. Sajten rekommenderar också att få tonårsflickor DVD box uppsättningar av sina favoritprogram. Medan Familyeducation.com konstaterar att "Lost" TV visar DVD box set skulle vara en stor gåva, kan en DVD box set av en show som MTV'S "The Hills" eller "The City" vara en mer lämplig present för en tonårstjej.

Cool Gåvaidéer

Överraska henne med en gåva som hon inte får vara beredda. Till exempel, om hon tycker om att sjunga eller har vänner över för sleepovers, få henne en at-home Karaoke system. Om hon har en iPod, är en Ikaraoke tillbehör en cool present också. IKaraoke ansluts till en iPod och fungerar som en mikrofon och Karaoke processor. Om den tonåring flickan är i en viss tidning, plocka upp en år abonemang till det tidskriften, eller välja en tonåring mode framåt mag, som Teen Vogue eller Teen People.