mynewspapers.net

Bra & kreativa Presenttips för en Sweet 16 födelsedagKomma med idéer för en Sweet 16 födelsedagsfest är ibland en utmaning, särskilt om du inte vet det födelsedagsbarnet som väl. Om det är din dotter som vänder 16, då är du en fördel. Naturligtvis, finns det några presenttips att någon tonåring skulle njuta av får, oavsett om de är för dig eller inte.

Money Tree

Vilken tonåring gillar inte ta emot pengar i födelsedagspresent? I år, i stället för att helt enkelt lämna din dotter ett födelsedagskort med lite pengar i det, göra hennes gåva lite mer kreativ. Göra henne ett pengar träd. För att göra en pengar träd, gå ut och hitta en anständig storlek trädgren. Lite över en lång fot är en perfekt storlek. Välja en gren som har några mindre kvistar lossnar det. Måla trädgren din dotters favorit färg, oavsett om det är rosa, rött eller aqua. Smycka det med juveler, kristaller eller falska diamanter med superlim. Slutligen, tejpa lite Upplyft pengar till kvistar. Variera räkningarna av sådana, femmor, 10s, 20s och kanske en £65 bill. Placera grenen i en kruka eller vas fylld med en massa förändring, och placera den i sitt rum. Din dotter kommer att bli ganska förvånad när hon ser vad växer på hennes nattduksbord.

Scavenger Hunt bil

Även om en mycket typisk gåva, kommer att din dotter uppskatta en bil för sin Sweet 16 födelsedag. Det har inte ens vara en helt ny bil. En begagnad bil eller gamla familjebil kommer att göra fint tills hon har några körupplevelse och ett jobb att betala för en nyare bil. För att göra gåva intressant, vira in biltillbehör och dölja dem runt huset för henne att hitta. Linda upp saker som en bil luftfräschare, klädslar, en ratt cover, golvmattor och ett par solglasögon. När hon har gjort öppna dem alla, får hon nog tipset att hon får en bil. Låtsas att hon fick allt hon kommer att få bygga spänningen. Efter ett par timmar, be henne att bjuda in några vänner över på middag om hon inte redan med sina vänner. Säg att någon är utanför att se henne, och har sin bil drar upp med en stor rosett på den. Hon kommer att bli mycket glada och tacksamma.

Golf lektion

Om din dotter älskar att golf, då får hon förmodligen att få lektioner från en PGA golfspelare. Under en timme, kommer din dotter att undervisas av en erkänd Golf expert, som kommer att ge henne tips och tekniker som kommer att förbättra hennes golfkunskaper. För att reservera en plats för din dotters Sweet 16 födelsedag, bör du boka ungefärligt 14 till 30 dagar i förväg. Lektionen kan alltid omplaneras om vädret blir dåligt.