mynewspapers.net

Bra kök färg färger

Bra kök färg färger


Kök anses vara hjärtat i hemmet. Det är där du tillbringar mycket av din tid matlagning som rengöring. Du kan också skapa måltider för din familj och tillbringa tid tillsammans i köket. Att du målar ditt kök färg beror på den övergripande inredning, storleken på köket, och ljuset som den tar emot. Sticka med neutrala om du vill tillbehör det med vissa färger eller gå vilt med färg på väggarna.

Djupt gul

Blekt gul är en färg som är vanliga i kök. Det är inte stötande eller överväldigande. Men är en bra färg färg för ditt kök en djup och pulserande gula färg. En ljus färg kommer att väcka dig på morgonen och skapar en varm atmosfär i köket. Accessoarer i köket med djupa juvel toner som magenta och lila.

Robin's Egg blå

En annan bra färg färg i köket är en rödhake ägg blå färg. Det är en ljus färg men inte stötande, och kan ge köket en retro vibbar. Om du vill det ska vara lite mer neutral, Lägg några grå till. Denna färg ser trevligt med fräscha, vita lister och skåp.

Taupe

Grått är en neutral och gemensamma färg färg för kök. Beroende på den exakta tonen av färg, kommer att det likna en vete färg eller brunt socker. Det är en varm färg som reflekterar ljus bra och är lätt att använda med de flesta typer av inredning. Taupe går bra med grädde eller créme trim och terrakotta accenter.

Cream

Grädde färgad färg är neutral och även kommer att göra köket ser större. Det är en dämpad färg, och du kan tillbehör köket med bara om någon typ av inredning och design. Lägga till ljusa färgade Vitvaror till köket, de fungerar bra med grädde. Också, när solen strömmar in i ditt kök, väggarna kommer att lysa.